Завод "Нобілекс"

Нобілекс - фото
вулиця Водогінна, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Шумського, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Гетьмана Мазепи, 33
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:30Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Завод із виробництва металопластикових конструкцій «Nобілекс» був створений для тих, хто дбає про безпеку та затишок власної оселі чи офісу. На ринок металопластикових вікон компанія вийшла у 2007 році. Висока культура виробництва, сучасне обладнання та команда професіоналів, які люблять свою справу, роблять «Nобілекс» унікальним підприємством.

Якщо ваша мета – отримати якісний продукт, який би поєднував у собі елегантність, надійність тадоступну ціну, то ви зробили правильне рішення, звернувшись до нас. Наше завдання полягає у тому, щоб не просто створити вікна та двері для вашого дому чи офісу, але, перш за все, – створити для вас простір, наповнений теплом та затишком. Ми прагнемо, щоби продукція нашої компанії задовольнила вимоги клієнтів із найвищими вимогами, тому всі наші вироби мають найвищий рівень якості.

Металоластикові конструкції виготовлені з профільних систем  Brugmann AD і SpectrumPremium, у поєднанні зі склопакетами є гарантією екологічності, тепло і шумоізоляції.

Металоластикові конструкції , виготовлені на заводі «Nобілекс», мають тривалий термін служби, їх відрізняє сучасний стиль та легкість експлуатації.

Технологічний процес виробництва відбувається відповідно до вимог партнерів – німецької компанії «Salamander Industrie Produkte GMBH». «Nобілекс» використовує сучасну лінію для виробництва вікон та склопакетів, тому наша продукція має лише найвищу якість.

Вся продукція компанії «Nобілекс» пройшла необхідну сертифікацію.

 

Послуги нашої компанії:

·         виготовлення конструкцій з ПВХ і алюмінію  будь-якого рівня складності;

·         виготовлення склопакетів;

·         монтаж та обслуговування конструкційз ПВХ і алюмінію;

·         доставка віконних конструкцій спеціалізованим транспортом;

·         надаємо гарантійне та післягарантійне обслуговування на конструкцій протягом 5 років.

 

Відгуки