Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки - фото
вулиця Городоцька, 36
+38 (032) 233-31-85 (Приймальня)
+38 (032) 233-31-79 (Бухгалтерія)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:0014:00 - 15:00
Сб,Нд11:00 - 21:0014:00 - 15:00

Інформація

«Якби сенс театру був тільки в розважальному видовищі, то, можливо, і не варто було б вкладати в нього стільки праці. Але театр — це мистецтво віддзеркалювати життя» — Костянтин Станіславський.

І це справді так, адже все частіше до театру йдуть не за розвагою, а за новими пізнаннями, емоціями та переживаннями. Для цього експериментальний та молодіжний театр, розкриває нові горизонти вже давно відомих історій та знайомить глядача з новими поглядами на старі речі. Ми тільки прагнемо розкрити всі творчі можливості наших авторів та надати вам справді якісний «театральний продукт», пронизаний справжніми переживаннями, емоційними моментами, захоплюючим напруженням до останнього діалогу постановки та … запропонувати вам «покуштувати» свіжі та «смачні» вистави.

Актори театру разом з іншими кращими молодіжними театрами беруть участь у створенні художніх цінностей, шукають нові контакти з життям. Зі своїм поколінням.
Робота з глядачами в нашому театрі охоплює різні вікові категорії, і глядачеві будь-якого віку у нас надана можливість для діалогу з театром.

У спільних іграх учасники дізнаються про те, що, крім артистів, в театрі грають світло, костюми, музика, реквізит, і вчаться міркувати про побачене.

Серед репертуару театру:

  • «Різдвяна історія»;
  • «Слава героям» 
  • «Людина в підвішеному стані»;
  • «Калігула»;
  • «Баба Пріся"

 

Відгуки