Фотогалерея Василя Пилип'юка

Фотогалерея Василя Пилип'юка - фото
вулиця Ярослава Стецька, 3а
(1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Фотогалерея Василя Пилипюка

 

Наша Марка – це популярні фотомистецькі альбоми, проспекти, каталоги, календарі!

Наша Марка – це Маестро Василь Пилип’юк!

Наша Марка – це Ваш успіх!

 

Видавниче підприємство “Світло й Тінь” – це мистецька реклама, високоякісні кольорові фотоальбоми, буклети, проспекти, календарі, книги, поштівки, візитки – усе це Ви, вельмиповажні панове, можете замовити у нашому видавництві, і тоді про Ваші ідеї, задуми, пропозиції, про Вашу продукцію дізнається увесь світ. 

VasylPylypyukPhotoGallery

 

Our Brand is popular photoartistic albums, booklets, catalogues, calendars!

Our Brand is top-noch photographer Vasyl Pylypyuk!

Our Brand is Your success!

The Publishing Company “Light and Shadow” produces artistic advertisement, high quality colour photoalbums, booklets, calendars, books, postcards, business cards. Dear friends, You can order all these things from our Publishing House, and be sure that the whole world will know about your production. 

 

Основна мета першої в Україні фотогалереї – ознайомлення львів’ян та гостей міста з різних куточків як України, так і зарубіжжя, із світом фотомистецтва, залучення провідних українських митців до творчої співпраці. Василь Пилип’юк створив власну школу фотомистецтва, активно проводить дослідження розвитку фотосправи в Галичині на межі XIX-XX століть, – фотогалерея є першим йому у цій справі помічником, сприяє вихованню нового покоління фотомитців, є однією з вагомих сходинок на шляху завоювання українськими фотомитцями світової слави. Свідчення цього – десятки виставок фотомитців з усієї України і зарубіжжя. Частими гостями фотогалереї є зарубіжні фотохудожники, бізнесмени, які після оглядів фотовиставок, знайомств з провідними митцями України переконуються, що кошти, вкладені в художню фотографію, – повернуться сторицею для утвердження українського культурного простору, цілісного спектру національної культури України.

            Фотогалерея Василя Пилип’юка – це не тільки затишні виставкові зали, вишукані високомистецькі фотоальбоми. Ділові люди можуть скористатися також і сучасним конференц-залом.

 

©  Видавництво “Світло й Тінь” 

79005, м. Львів, вул. Стецька, 3а

тел.: +38 (032) 244-40-45, 244-40-43

факс: +38 (032) 244-40-46

***

e-mail: ***

 

 

©  Publishing Company “Light and Shadow”

3-а Stetska Street

Lviv, 79005, Ukraine

tel.: +38 (032) 244-40-45, 

fax: +38 (032) 244-40-46

***

e-mail: ***

 

Відгуки