Арт-бар

Арт-бар - фото
вулиця Івана Федорова, 27
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Кафе «Арт-бар» розташоване в самому центрі Львова на вул. І.Федорова, 27, що поруч з Площа Ринок, де на хвилинку можна сховатися від туристичного ажіотажу, а потім з новими силами далі оглядати історичний центр міста.

Заклад виконаний в стилі традиційного українського мистецтва, що вдало підкреслює розміщена в ньому експозиція львівського художника О. Манюка. Тут створюють затишок і веретена, і домоткані вишиті рушники, і навіть горщики в яких господині колись варили обіди для всієї сім’ї.

Віддавна арт-бар був місцем зустрічі та культурного відпочинку львів’ян, по-різному причетних до традиційного українського мистецтва, і, справді, у Львові нема жодного митця чи діяча культури, який би не був у захваті від свіжоприготованих вареників чи фірмових для закладу реберець в капусті.

Під час святкування релігійних, календарних та родинних свят тут панує надзвичайна атмосфера — душа співає, а ноги кличуть у танок, вабить щедрістю страв та напоїв святковий стіл.

Ті ж, хто хоче підкріпитися в обідню перерву, також можуть вибрати все найсмачніше, що пропонує традиційна українська кухня «Арт-бару». Тим більше, що комплексні обіди приготовані з популярних і здорових продуктів користуються особливою популярністю.

Наші переваги та послуги:

  • Комплексні обіди під замовлення (великим групам замовлення за добу);
  • Проведення бенкетів до 20 осіб;
  • Заклад оформлений творами мистецтва, творча атмосфера та інтелігентний контингент
  • Фірмові, надзвичайно смачні страви: ребра в капусті, вареники, пельмені та багато іншого.
  • Доступні ціни.

Відгуки