Стоматологічна клініка "Stomatprofy"

Stomatprofy - фото
вулиця Петра Дорошенка, 31
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Дорога Пацієнтко, дорогий Пацієнте!

 

Раді Вас вітати на сторінці стоматологічної клініки "Стоматпрофі" у Львові.

Основною перевагою нашої стоматології є те, що у нас Ви можете пройти комплексну стоматологічну діагностику та лікування. Для цього у нас працюють лікарі усіх стоматологічних напрямків. До Ваших послуг: зняття зубних відкладень, діагностика на основі комп'ютерної томографії, ендодонтичне лікування, реставрації зубів, ортодонтичне лікування, протезування та імплантологічне лікування.

 

Успішне проведення імплантологічного лікування на сьогодні - це висока точність у плануванні, встановленні та ретельному післяопераційному догляді. Усе це, ми можемо провести для Вас на найвищому рівні.

 

Планування:

Діагностика та планування лікування, в тому числі імплантації, здійснюється за допомогою компютерної томографії, яка допомагає спланувати майбутнє положення імплатната та особливості проведення операції. У нашій стоматології Ви маєте змогу зробити томографічний знімок на сучасному стоматологічному томографі.

 

Встановлення:

Операція імплантація проводиться під місцевим знеболенням. Також за Вашим бажанням хірургічне втручання може проводитись під загальним знечуленням. Звертаємо Вашу увагу на те, що операція імплантації - це абсолютно безболісна процедура. 

 

Післяопераційний догляд:

 

Незважаючи на те, що імплантат може функціонувати протягом усього життя пацієнта, він потребує постійного догляду. Для цього важливо постійно підтримувати належний рівень гігієни та регулярно відвідувати огляди стоматолога.

 

Нехай ваша усмішка завжди буде здоровою!

 

З повагою, Стоматпрофі

Відгуки