Туроператор "КРУЇЗ ПЛЕНЕТ"

КРУЇЗ ПЛЕНЕТ - фото
вулиця Петра Дорошенка, 29
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Кожен день сучасної людини наповнений інформацією, спілкуванням, стресами. Це виснажує і притупляє сприйняття прекрасних моментів життя. Що може відволікти нас від всіх негараздів краще ніж мандрівка — зміна декорацій, пригоди, історії, романтичні вечері, гірські маршрути та прогулянки по морському узбережжю. Туристичний оператор «КРУЇЗ ПЛЕНЕТ» допоможе вам організувати вашу мандрівку саме так, як ви і хотіли!

Найпопулярнішим напрямком експрес-відпочинку тепер стали автобусні тури в Європу. ТО «КРУЇЗ ПЛЕНЕТ» допоможе вам підібрати найкомфортніший для вас варіант: 

  • тури в Центральну Європу — вас запрошує Австрія, Німеччина, Польща, Словаччина, Угорщина;
  • тури в Західну Європу — варто відвідати Францію та Швейцарію;
  • тури в Південну Європу, яка вабить теплом, морем та сонцем — відвідайте Грецію, Італію, Іспанію, Словенію, Болгарію;
  • тури в Північну Європу — Бельгія, Нідерланди, Литва, Естонія, Латвія, Данія, Швеція, Норвегія, Великобританія чекають, щоб вразити, захопити та закохати вас назавжди.

Окрім турів по Європі, «КРУЇЗ ПЛЕНЕТ» організовує:

  • тури для школярів у Львів та Карпати на шкільні канікули;
  • неповторні та унікальні екскурсії по Львову;
  • автобусні тури Україною — Карпати, замки України, гастрономічні та дегустаційні тури, тури рідкісними пам'ятками української природи.

Новий продукт «КРУЇЗ ПЛЕНЕТ» — проект GoUkraine, що створений для тих, хто хоче дослідити Україну, побачити її найкращі сторони! Ми детально та уважно підійдемо до виконання усіх ваших побажань — забронюємо готель, організуємо транспортне обслуговування, цікаві екскурсії, запропонуємо найкращих гідів. З нами ви глибше пізнаєте нашу дивовижну Україну — багатогранну, яскраву, культурну та неповторну.

Відгуки