Фотовернісаж

Фотовернісаж - фото
вулиця Банківська, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб12:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 З часу заснування студії у 2001 році і дотепер ми керуємося принципом високогопрофесіоналізму у своїй роботі. Незалежно від складності поставлених задач, наші працівники – професійні фотографи, кваліфіковані дизайнери і ретушери, компетентні продавці-консультанти – здивують Вас високим рівнем якості наших послуг.
 
Завітавши до нашої студії Ви зможете замовити вишуканий художній портрет для себе та Вашої сім’ї, зробити якісне фото на документи, придбати ексклюзивний сувенір з Вашим фото чи просто надрукувати Ваші улюблені фотографії для альбому.
Маєте в альбомі старі, але дуже дорогі Вам фотографії? Замовте репродукціюі наші дизайнери вдихнуть нове життя у ваші спогади.
 
Невід’ємною частиною весільних приготувань є пошук хорошого весільного фотографа. Щоб не втрапити в халепу і не зіпсувати настрій поганими фотографіями у весільному альбомі, пропонуємо замовити на свято нашого фотографа, який працюватиме з Вами керуючись укладеним офіційним контрактом і докладе максимум зусиль для того, щоб Ваш весільний альбом чи фотокнигабули предметом гордості у Вашому домі на заздрість всім сусідам.
 
Якщо у Вас підростає малюк, то цікавий і професійно виконаний дитячий портрет від нашої студії стане для Вас доброю згадкою на довгі роки про незабутній для всіх батьків час.
 
Якщо Ви плануєте спробувати себе у ролі фотомоделі – ми допоможемо у створенні портфоліо, яке стане запорукою Вашої успішної кар’єри.
Для  бізнесу ми пропонуємо набір послуг, серед яких предметна та інтер’єрна фотозйомка, результатом якої можуть бути фахові фото для сайту, каталогу, буклету чи відео презентації.
 
Фотографи-професіонали у нашій студії знайдуть для себе хорошу можливість втілити свої задуми в життя завдяки послузі професійного широкоформатного друку. Допомога кваліфікованих спеціалістів, а також додрукова підготовка зображень – це те, що дозволить отримати найвищу якість готових відбитків.
 
Маєте потребу в обладнанні для фотографії – наш магазинз радістю допоможе Вам у пошуках потрібного інструменту для створення Ваших шедеврів. Від найдрібніших аксесуарів до потужної професійної апаратури – все це можливо придбати у нас. Перед покупкою Ви отримаєте докладну і компетентну консультацію, яка допоможе Вам правильно зорієнтуватися у величезному виборі торгових марок і океані конкретних виробів.
 
Хочете в повній мірі проявити свій талант у фотографії – пройдіть навчання у нашій студії. Фотокурси для початківців не тільки дадуть можливість опанувати фототехніку, а й дозволять Вам здобути ґрунтовні знання з основ композиції, світла, студійної роботи.
Отримані знання Ви зможете вдосконалити і розширити в Школі творчої фотографії „Домінік”, випускники якої по праву вважаються провідною фотографічною елітою країни, що підтверджується з року в рік їхніми нагородами на міжнародних фотосалонах і виставках.

Відгуки