Торгова галерея "Опера Пасаж"

Опера Пасаж - фото
проспект Свободи, 27
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
Нд11:00 - 20:00Без перерви

Інформація

 

Опера Пасаж — це сучасна торгова галерея, розташована в самому серці Львова, створена для людей, котрим гармонійний процес покупок є не менш важливим, ніж висока якість та асортимент продукції.

На п’ятьох поверхах торгової галереї зібрались ексклюзивні магазинивідомих брендів, в яких можна придбати жіночий та чоловічий одяг, взуття, аксесуари, білизну, дорогоцінні прикраси, косметику, парфуми, дитячі речі. Для приємного часопроведення в Опера Пасаж є кав’ярня зі смачними тістечками, найкраща кава брендуJuliusMeinl в місті та яскравий fusion італійської, японської, тайської та мексиканської кухні в оновленому ресторані LaPiazzaFood&Friends. Місцевий супермаркетпропонує товари щоденного вжитку, свіжі органічні овочі та фрукти, ексклюзивні продукти зі всього світу. Високоякісний алкоголь можна придбати в преміальному винному погребі супермаркету.

Багатовікова будівля під захистом UNESCO в сучасному Львові стала фешн-центром Європейського рівня, осередком жвавого світського життя. Регулярні події що різняться від чуттєвих фешн-показів, якісної живої музики, різноманітних презентацій продуктів до веселих дитячих свят роблять Опера Пасаж улюбленим місцем покупок — торговою галереєю, де завжди щось відбувається.

Відгуки