Банкетний зал "Тармира"

Тармира - фото
вулиця Грунтова, 1

Інформація

За час роботи банкетний зал «Тармира», зумів успішно зарекомендувати себе як місце де можна комфортно провести час і надзвичайно смачно поїсти!

Всі страви готуються за особливою рецептурою нашого шеф-кухаря і тільки з найсвіжіших продуктів, ви можете бути впевнені, ми задовольнимо смаки навіть найсуворіших гурманів!

В меню нашого ресторану ви неодмінно знайдете широкий асортимент і великий вибір найбільш улюблених і досить різноманітних страв української кухні.

Наш ресторан ідеально підходить для проведення розкішних банкетів, де можна зібрати всіх друзів, близьких, партнерів і з розмахом відзначити будь-яку вашу подію, чи це бізнес-ланч або ділова зустріч, презентація, прийом офіційних делегацій, корпоративне свято, романтична вечеря, весілля, день народження або просто сімейний вихідний і приємний уікенд ...

У нас ви можете скласти індивідуальне меню на банкет, в залежності від кількості гостей і цінової політики вашого заходу.

У розпорядженні гостей 2 по-різному затишних, унікальних і досить просторих залів на будь-який смак і настрій, місткістю від 100 до 120 чоловік.

Банкетний зал — просторий і світлий, виконаний в пастельних відтінках і витриманий в стилі сучасної класики.

На терасі, можна провести як весільну церемонію під відкритим небом, так і продовжити свято.
Запрошуємо усіх відвідати наш ресторан, провести захід або просто смачно поїсти, приємно провести час і розслабитися!

Кажуть, що збирати в колекцію потрібно тільки позитивні емоції! Починайте колекціонувати позитивні враження з банкетним залом «Тармира»!

Послуги:

  • організація урочистих подій: весілля, дня народження, корпоративи, фуршети;
  • можливість орендувати зал та брати свої напої та їжу;
  • організовуємо поминальні обіди (проводи).

Відгуки