ГАіТІ

ГАіТІ - фото
вулиця Щирецька, 36
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Виробництво та продаж меблів у Львові.

Виставкові зали площею біля 1200 кв. м. Магазини в ТВЦ "Карпати" на "Південному" (вул.Щирецька 36), в ТВЦ"Марк" (вул.Кн.Ольги 95) та в ТВЦ "Три Слони" (об'їзна дорога с. Зимна Вода).

Кваліфіковані продавці-консультанти допоможуть підібрати меблі для всієї квартири. Меблі на любий смак та гаманець. На вибір покупців дивани, куточки, мякі частини, ліжка, спальні, шафи для посуду, столи та стільці.

Мякі меблі  та ліжка з мякою спинкою виготовляються також під замовлення (під розміри покупця). Величезна кількість оббивочного матеріалу з Італії, Бельгії, Кореї, Турції та Сирії. Спальні набори з масиву дерева (дуба, ясеня та вільхи), зі шпону дуба та з італійського МДФ.

Можливий поелементний набір. У продажу стінки з натурального шпону дуба. Це модульна система, яка підбирається під розміри покупця. Величезна кількість столів та крісел є в наявності. Доставка, заніс на поверх та монтаж виробу в межах м. Львова здійснюється безкоштовно. При замовленні оформляється офіційний лист замовлення. При отриманні видається гарантійний талон на 12 місяців безкоштовної гарантії.

Всі меблі фабричні, з сертифікатом якості.

По Україні доставка товару договірна (якщо вартість замовлення більше 10000 грн-безкоштовна).

Відгуки