p.s.beauty_studio

p.s.beauty_studio - фото
вулиця Володимира Великого, 18, офіс 525
(5 поверх)

Інформація

«p.s.beauty_studio» — студія твого ідеального манікюрю!

У нас працюють висококваліфіковані майстри із чималим досвідом роботи, які надають гарантію на виконану роботу протягом 7 днів.

Пропонуємо послуги за середнім прайсом:

  • Манікюр (зняття, чистка, покриття гель-лаком, гігієнічний манікюр);
  • Педикюр;
  • Нарощення нігтів і їх корекція;
  • Додаткові послуги (зняття, ремонт нігтя, укріплення, реставрація форми, дизайн).

Послуги надаються за попереднім записом в дірект Інстаграм, за номером телефону або за посиланням на сервіс easyweek.

Мрієш стати майстром манікюру і працювати в задоволення? Тоді тобі до нас! Проходь на наші курси та піднімай свій прайс вдвічі більше!

Випустивши вже сотні учениць, які працюють не тільки в Україні, а й за кордоном, ми готові розвіяти і твої страхи та допомогти тобі зробити перші кроки на початку карʼєри.

Пропонуємо:

  • Базовий курс «комбі манікюр» (тривалість — 4 дні, мінігрупа 3-4 учні, відпрацювання на 6 моделях, надання необхідних матеріалів, видача сертифіката про закінчення курсу, онлайн підтримка, допомога із працевлаштуванням).
  • Курс підвищення «комбі манікюр» (тривалість — 1 день, груповий та індивідуальний курс, відпрацювання на 2 моделях, надання необхідних матеріалів й інструментів, видача сертифіката про закінчення курсу, в подарунок мініметодичка по захворюваннях нігтів).
  • Курс підвищення «комбі манікюр + укріплення» (тривалість — 1 день, груповий та індивідуальний курс, відпрацювання на 2 моделях, надання необхідних матеріалів й інструментів, видача сертифіката про закінчення курсу, в подарунок мініметодичка по захворюваннях нігтів).
  • Курс підвищення «укріплення та реставрація форми» (тривалість — 1 день, груповий та індивідуальний курс, відпрацювання на 2 моделях по дві руки, надання необхідних матеріалів й інструментів, видача сертифіката про закінчення курсу).

«p.s.beauty_studio» надає ще більше бонусів для вас! Даруємо знижку 5% на наступний візит за відмітку нас у сторіс.

Відгуки