Новий стиль

Новий стиль - фото
вулиця Івана Виговського, 102
(ТВК "Південний", ТЦ "Україна", магазин №04)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

   “НОВИЙ СТИЛЬ”  - ДИЗАЙНЕРСЬКІ  ШПАЛЕРИ . ІНТЕР”ЄРНИЙ ТЕКСТИЛЬ

        Салон “Новий Стиль”  пропонує  своїм  клієнтам  шпалери та інтер”єрний текстиль від  кращих світових  фабрик-виробників.  В нашому салоні для здійснення Вашого вибору  знаходиться широка бібліотека каталогів із представленими у них зразками  шпалер (понад 400 каталогів) та текстилю (понад 5000 зразків) . 

          В салоні працюють  досвідчені  консультанти - дизайнери. Їхні  поради та рекомендації допоможуть Вам здійснити правильний вибір, який відповідатиме Вашим побажанням  та буде виваженим, довершеним та цілісним за стилем .

        В салоні “Новий Стиль” можна  придбати  шпалери  різні за фактурою, стилістикою дизайнів та матеріалами,  з яких вони виготовлені.  Це як колекції  преміум-класу  з натуральних матеріалів, так  і  більш  поширені  шпалери  з  вініловим  покриттям. 

        В салоні “Новий Стиль”  можна отримати цілісне вирішення текстильного дизайну

приміщення  -   від  вибору  тканин  до  повного втілення у вигляді  готових виробів  (штори, гардини, покривала,  подушки, чохли на крісла тощо).

 

 

         Наша адреса  :

м.Львів, ТВК “Південний”, зі сторони вул. Виговського

ТЦ ”Галичина, №2 (фасадна частина торгового центру,  вхід в салон знаходиться з вулиці Виговського, за 10 м  від зупинки маршрутних автобусів  “Південний” )

тел . (032) 295-66-74

Відгуки