Димоходи-гільзування

Димоходи-гільзування - фото
вулиця Грабовського, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Опис, та пояснення термінів:

Наш сайт: dym.com.ua

Захисний рукав для димоходів та вентиляційних каналів (металорукав).

Для гільзування коминів, в системах з невисокою температурою димових газів все частіше використовують захисний рукав (металорукав). Ефективність даного способу особливо актуальна для будинків, в яких цегляні димові канали під час будівництва або реконструкції були побудовані з викривленнями, або зміщеннями відносно вертикальної прямої, через що такі канали неможливо загільзувати металевими або керамічними трубами. Принцип полягаю в тому, що спеціальний, багатошаровий металічний рукав протягується в канал, після чого роздувається компресором. Після роздуття, захисний рукав набуває форми димового каналу, через що досягається максимальна тяга при мінімізації шкідливого впливу продуктів згорання на стінки димового каналу.

Захисний рукав для димоходів та вентиляційних каналів (металорукав) призначений для захисту димових каналів від продуктів згоряння нагрівальних приладів, які опалюються газом і мазутом, а також для вентиляційних каналів.
Металорукав укладається (простягається) в димовій або вентиляційний канал і роздувається компресором.
Ширина рукава від 140*140 мм. та 140*250 мм.

Трубу (димарі) з жаростійкої нержавіючої сталі для гільзування димоходів, від діаметру 100 мм.

Сьогодні, найбільш популярними системами димовідводу є модульні конструкції з металевих труб, зокрема, із жаростійкої нержавіючої сталі. При використанні сталі відповідної якості, надійного зварювання та забезпечення контролю якості такі димоходи можуть застосовуватися для всіх видів палива та топкових систем. Технологічність монтажу та обслуговування металевого димоходу забезпечується простотою і швидкістю збірки, легкістю елементів, можливістю виготовлення нестандартних деталей. Комплект елементів такої системи містить всі необхідні деталі для з’єднання складових елементів, їх опори на стіну або перекриття, трійники і відводи, фрагменти гідроізоляції покрівлі та ін. Такі димарі компактні і легкі, тому не потребують підсилення фундамену.

Сталеві димоходи можуть бути одно- або двоконтурними. Одноконтурні системи використовують для прокладання димового каналу усередині приміщення або як вставки в наявні цегляні димоходи для забезпечення надійної тяги та захисту їх внутрішньої поверхні. Двоконтурні сталеві димоходи найчастіше монтують зовні будівлі – окремо або як пристінну конструкцію. Вони складаються з двох стінок (контурів): зовнішня захищає димохід від впливу несприятливих атмосферних чинників, а внутрішня стінка призначена для відведення продуктів згоряння. Між двома стінками сталевого димаря міститься шар теплоізоляційної мінеральної вати.


 Сталеві димарі можна використовувати у широкому діапазоні температур – як для систем опалення із конденсаційними котлами, в яких температура вихідних газів нижча за точку роси, так і для котлів із робочою температурою до 600°С. Продукти згоряння з сучасних газових котлів із високим ККД (90% і вище) та низькою температурою димових газів (100–160°С) найкраще відводити за допомогою металевих труб, які виготовляють із кислотостійкої нержавіючої сталі. Конструкція димаря для неконденсаційного котла має забезпечувати температуру димових газів вищу за точку роси по усій довжині системи. У цьому випадку перевагу слід надати димоходам із двостінних термоізольованих металевих корозієстійких труб, які швидко прогріваються. Загалом сталеві двоконтурні димарі придатні для більшості опалювальних приладів.
 
Пропонуємо:

1. Захисний (захистний) роздувний рукав (металорукав) для захисту і гільзування (футеровки) димових каналів (димоходів, коминів). Для коминів розміром 140*140 мм. та 140*250 мм.
Принцип Furanflex (ФУРАНФЛЕКС), аналог Alufol (алюфол), Алюком.
 
2. Термоізольовані двостінні утеплені сендвіч димарі (димохід, комин) з нержавіючої сталі до твердопаливних (на дровах, пеллетах, брикетах, гранулах) печей, котлів, булер'янів, камінів.
 
3. Димоходи з жаростійкої нержавіючої сталі для гільзування комину, під газові та твердопаливні котли від діаметра 100 мм. 

 
Від ВИРОБНИКА - лідера галузі.

Діаметр труби від 100 мм до 1000 мм.
Товщина стінки димоходної труби може бути:
- 0,6 мм;
- 0,8 мм;
- 1 мм.

В січенні (розріз) димохід може бути:
- круглий (коло);
- прямокутний (квадратний);
- овальний.

НИЗЬКА ЦІНА ТА УНІКАЛЬНА ДЛЯ УКРАЇНИ ВИСОКА ЯКІСТЬ!

- Продукція виготовляється за унікальною (єдиною в Україні) технологією лазерного різання та зварювання швів. Саме лазерна технологія дозволяє не перегрівати шов в місці зварювання, тим самим не змінювати кристалічну структуру і хімічний склад металу.
- На відміну від багатьох пропозицій це не гаражне, топорне виробництво від "Кулібіних", яких більшість.
- Представляємо продукцію сучасного промислового НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКОГО виробництва.
- ЄДИНИЙ в Україні виробник, якість продукції якого відповідає євростандарту EN1856.
- Підприємство працює за міжнародним стандартами якості ISO 9001:2008, та українськими сертифікатами якості та відповідності.
- На всю продукцію видається ГАРАНТІЯ виробника.
- За 14 років на ринку виготовлено СОТНІ ТИСЯЧ КІЛОМЕТРІВ димоходів, які встановлені в Україні та по всій Європі. В тому числі на: Українських Евростадіонах, заводах Coca-Cola, сотнях державних та приватних промислових об'єктах тощо. 

Дзвонить, відповімо на любі запитання по димоходам.

Доставка зручною для Вас поштою по Україні.

В наявності є також інші комплектуючі для утеплених, двостінних димоходів:

  • Трійник 90 градусів
  • Трійник 45 градусів
  • Коліно 90 градусів
  • Коліно 45 градусів
  • Ревізія (чистка)
  • Регулятор тяги (шибер)
  • Перехідник (редукція)
  • Грибок
  • Флюгер
  • Дефлектор (Волпер)
  • Розетта
  • Окапник
  • Дека
  • Лійка
  • Скоби, хомути
  • Криза
  • Розвантажувальна платформа
  • Кронштейн
  • Стабілізатор тяги
Надається система гнучких знижок від обсягу замовлення.
Надаються накопичувальні знижки для постійних покупців.

4. Фахові спеціалісти коминяри з багаторічним досвідом, виконають роботу:
- Монтаж, гільзування коминів, димоходів, вентиляції рукавом. Рукав гнучкий, роздувний (металорукав). Роздувається компресором. Слугує для захисту, відновлення димоходів. Січення 140*140, та 140*250.
- Монтаж, гільзування вставок в комин, димохід, вентиляція трубою. Одностінна нержавіюча труба (нержавійка) кругла, овальна, прямокутна.
- Монтаж, встановлення конструкцій та димоходів (вентиляції) для зовнішнього монтажу. Термоізольовані, двостінні, сендвіч димоходи (труби). Монтаж з риштування. Супутні роботи за потребою.
- Чистка, сервіс, обслуговування димарів. Сажотрус. Відновлення димоходів, коминів.

Виїзд спеціалістів в регіони: Львів (Львівська область), Івано-Франківськ (Івано-Франківська область), Ужгород, Мукачево (Закарпатська область).

• Гарантія, документи (акт виконаних робіт).
• Виїзд своїм транспортом (або за домовленістю).
• Безкоштовні консультації, заміри, у разі виконання подальших робіт.
• Розгорнуті консультації, рекомендації телефоном.
• Якісно, швидко, дешево.

 Наш сайт: dym.com.ua

 

Відгуки