Магазин "Світ шпалер"

Світ шпалер - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК «Південний», вул. Західна 5, магазин №70)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

  Одна з найбільш важливих деталей інтер'єру - це шпалери. Роблячи ремонт у квартирі, ми в першу чергу думаємо про те, які потрібно купити шпалери, щоб перетворити кімнату і зробити її затишною та стильною.

     Колір і дизайн цього обробного матеріалу задають тон всьому приміщенню, тому так важливо не помилитися у виборі і купити шпалери, що гармоніюють з обстановкою і підкреслюють призначення кімнати. Проте різноманіття продукції, представленої сьогодні на ринку, часто приводить нас в замішання. Відкриваючи каталог шпалер, зробити кінцевий вибір досить складно - які шпалери слід купити в спальню, дитячу, а які краще підійдуть для кухні?

   Величезний вибір шпалер, пропонований магазином Світ Шпалер спростять це завдання. Магазин шпалер "Світ Шпалер" працює на ринку Південний вже досить довгий термін і пропонує найбільший в Україні вибір шпалер провідних європейських виробників. У нас представлений широкий асортимент продукції, як в класичному стилі, так і оригінальні дизайнерські рішення.

    Ціна на шпалери варіюється від 40 грн за рулон шпалер під фарбування до 250 грн за м² шпалер з ексклюзивних текстильних колекцій найвідоміших італійських дизайнерів. Наші каталоги шпалер включають близько 5000 найменувань продукції таких лідерів світової індустрії декору, як Juvita, Rasch, P+S, Grantil, IDECO, Marburg, Grandeco, Venecia, Zambaiti, Erismann, Ugepa, ART, Domus parati, Eijffinger, Portofino, Unilith, Komar, Rasch, Alkor, Readyroll, Pufas, Emiliana Parat, Limonta та багато інших, причому ціна на шпалери цих всесвітньо відомих виробників вас приємно здивує. Також в магазині шпалер "Світ Шпалер" є великий вибір клеючої плівки.

   Завдяки магазину "Світ шпалер" вибрати і купити шпалери у Львові тепер не проблема, вам більше не потрібно товпитися на ринку, або бігати від одного магазину до іншого, порівнюючи дизайни, якість і ціни. Спеціально для Вас і Вашої сім'ї ми зібрали весь асортимент шпалер представлений на українському ринку в одному магазині. Відвідайте магазині шпалер "Світ Шпалер", і Вас гарантовано порадує ціна на шпалери, їх асортимент і якість, а також допоможуть допоможе зробити правильний вибір!

Відгуки