Магазин "Dominica"

Dominica - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", ТЦ "Калина", магазин №12)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Одяг для дитини повинен бути не лише зручним та комфортним, а й красивим. Діти, як і дорослі, хочуть виглядати стильно і модно. Тому батьки звертаються до відомих перевірених брендів, речі яких відповідають високим умовам якості та водночас мають оптимальну ціну, адже змінювати одяг дітям доводиться набагато частіше, ніж дорослим.

Магазин «Домініка», розташований в ТЦ «Новинка» (перша торговельна лінія, перший поверх, №94) запропонує широкий асортимент модного одягу для дітей від 3 до 14 років. Представлені бренди — DIREN/Encove, Wanex, Deloras, Kiko, Donilo, Fenimark здобули відмінну репутацію, користуються заслуженою популярністю у дітей та їх батьків. Кожна річ відповідає високим європейським стандартам якості, виготовлена з безпечних натуральних матеріалів, що не викликають перегрівання чи алергічних реакцій.

Маленький модник зможе знайти модель на свій смак — асортимент товару дозволить вибрати наряд як для свята, так і на щодень. Саме в маленькому віці, підбираючи разом із дітьми їхній гардероб, формується смак та стиль людини, проявляється її індивідуальність, дитина вчиться поєднувати кольори та тканини, вирізняє поняття доречності того чи іншого одягу.

Обравши магазин «Домініка», ви оберете стиль та якість європейських товарів.
 

Відгуки