А-мега авто

А-мега авто - фото
с. Сокільники вул. Львівська Бічна, 8а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

ТОВ «А-МЕГА-АВТО» пропонує Вашій увазі стартерні акумуляторні батареї, виготовлені Корпорацією «МЕГАТЕКС», за найсучаснішими технологіями.

У 2006 році, в результаті реалізації інвестиційного проекту, підготовленого Корпорацією «МЕГАТЕКС» було здійснено запуск нового заводу з виробництва стартерних акумуляторних батарей європейського рівня. На сьогоднішній день завод з виробництва стартерних акумуляторних батарей є одним з найбільш масштабних і великих в своїй сфері. Проектна потужність складає 3 млн. АКБ / рік. Загальна площа заводу складає 6000 м2. В основному виробництві задіяно більше 500 одиниць устаткування. На підприємстві здійснюється багаторівневий контроль якості.

      A-MEGA єдиний акумуляторний завод на території колишнього СРСР, який має ексклюзивне право на використання технологій know-how заводу MOLL ACCU, визнаного розробника прогресивних технічних рішень в акумуляторної галузі Європи і постачальника батарей на конвеєри заводів PORSCHE, AUDI, VOLKSWAGEN, MERSEDES, LAMBORGHINI. Продукція A-MEGA здійснено відповідно до міжнародного стандарту EN, відповідає нормам ГОСТ, і пройшла сертифікацію за системою ISO 9001. Безпрецедентно висока якість акумуляторів A-MEGA підтримується багаторівневою системою контролю якості, встановленій і контрольованою німецькими фахівцями, і підтверджується численними порівняльними.

      Акумулятори А-Мега зайняли лідируючі місця за результатами тестування журналу «За кермом» в 2009-2010 роках. Отримали Європейське визнання та нагороду за кращу якість продукції на Оксфордському Саміті Лідерів (Великобританія), SIQS - володар нагороди за високу якість продукції від Швейцарського інституту стандартів якості.

Ми пропонує своїм партнерам:

1. Виключно надійні акумуляторні батареї європейської якості;

2. Широкий, постійно розвивається продуктовий ряд;

3. Гнучкі умови по поставках і оплаті, індивідуально з кожним клієнтом;

4. Є представництва по всій території України;

5. Надання допомоги в мережі власних сервісних центрів по території України і в сервісних центрах партнерів за кордоном;

6. Можливість доставки АКБ нашим транспортом.

Відгуки