Будівельна компанія "Трембіта"

Трембіта - фото
вулиця Липинського, 54
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Будівельна компанія «Трембіта» поєднує у своїй роботі багатий професійний досвід, високу кваліфікацію і авторитет, комплексний підхід в вирішенні технічних завдань, а також виключне професійне ставлення до кожного клієнта і проекту.

БК «Трембіта» виконує роботи «під ключ»: від розробки робочого проекту до отримання дозволу на введення об'єкту в експлуатацію.

Наша організація професійно займається усіма видами будівельно-монтажних робіт, проектуванням, з використанням передових технологій. Якість і оперативність послуг, що надаються в союзі зі справедливими цінами є основним курсом компанії, і знаходяться під постійним контролем на всіх рівнях виробничого процесу.
Сьогодні «Трембіта» приділяє більшу увагу тому, щоб не тільки зберегти своє становище на ринку, але і зайняти більш високі позиції. Ставка робиться на високу якість будівельно-монтажних робіт, універсальність, пунктуальність у виконанні своїх зобов'язань перед замовником.

Використання сучасних будівельних технологій, кадровий, технічний та інтелектуальний потенціал компанії дозволяє реалізувати проекти будь-якого рівня складності від проектування і узгодження проектної документації до введення в експлуатацію будівель різного призначення.

Удосконалення будівельного менеджменту, жорстка виробнича дисципліна, злагодженість і професіоналізм колективу компанії, високий рівень прозорості фінансово-господарської діяльності дозволяють з високою точністю оцінити витрати замовника на майбутнє будівництво.

Наш підхід — «будувати як для сім'ї». Ми не працюємо шаблонно, постійно вдосконалюємо технології. Наші будинки відрізняються затишком і надійністю.

Ми пропонуємо вам квартирні будинки клубного типу, таунхауси, житлові будинки, котеджі в елітному передмісті Львова. Ціна такого житла значно менша, ніж окремо збудованого котеджу, адже для їх зведення потрібна земельна ділянка меншої площі, ніж для великих особняків. Якщо порівнювати вартість таунхауса із міською квартирою, то ціни на них знаходяться в одному діапазоні, та щасливий власник таунхауса відгороджений від перспективи мати сусідів зверху і знизу.

Наше будівництво:

  • Котеджне містечко «Континент»;
  • Котеджне містечко «Lembergт»;
  • Котеджне містечко «Сонячна поляна»;
  • Котеджне містечко «Гетьманське»;
  • Котеджне містечко «Княже»;

Співпрацюючи з нами, ви можете бути впевнені, що наша організація виконає всі роботи швидко, якісно і точно в призначений термін. Ми готові розглянути будь-які ваші пропозиції щодо форм і тематичних напрямків нашого передбачуваної співпраці.

Відгуки