Файні підлоги

Файні підлоги - фото
вулиця Замарстинівська, 55Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

14 років на ринку компанії «ФАЙНІ ПІДЛОГИ» стали результатом десятків чудових підлог, які досі створюють комфортну атмосферу великих приміщень та невеличких домашніх осель.
Наші клієнти завжди мають широкий вибір асортименту від паркету до встановлення. Компанія «ФАЙНІ ПІДЛОГИ» виконує безліч видів укладки паркету, в тому числі і художня укладка еліт-класу.
ПРО НАШ МАГАЗИН ПРОДАЖ ПАРКЕТУ "ФАЙНІ ПІДЛОГИ"
Насамперед потрібно пам'ятати, що нижчий сорт паркету зберігає ту ж строгість геометрії й допуски по вологості, що і паркет більш високих сортів.
Ціна та якість паркету
Якщо подивитися прайс різних виробників, можна помітити, що ціни на, здавалося б, один і той же паркет коливаються в дуже широких межах. Чому так відбувається? Два основних фактори, які впливають на ціну паркетної продукції - це вартість сировини для виробництва паркету і вартість самого виробництва паркету, також велику роль відіграє правильне сушіння паркету, яка забезпечу в подальшому геометрію паркетин. І можна зробити висновок, що дуже дешевий паркет не може відповідати всім стандартам.
Загальна порада
Загальна проблема більшості споживачів полягає в тому, що вони, як правило, замислюються тільки про вибір окремих елементів покриття:
паркетних планок, лаку, іноді клею і т.д., а не розглядають рішення проблеми підлоги в цілому, в поєднанні всіх її складових.
Набагато зручніше і в кінцевому підсумку вигідніше купувати паркет, необхідні паркетні матеріали і замовляти монтаж підлоги «під ключ» у компанії "ФАЙНІ ПІДЛОГИ", яка і буде нести відповідальність за кінцевий результат.
Довіряйте професіоналам, які повірте ми самі зацікавлені виконати свою роботу як найкраще.
 
ПРО НАШУ ДОСТАВКУ
Наші Клієнти можуть замовити до 20 зразків різних підлогових покриттів і до 24 варіантів плінтуса з доставкою додому або в офіс.
Одночасно можна скористатися консультацією кваліфікованого фахівця, який зробить попередні виміри вологості стяжки, нерівностей підстави, розповість: чи потрібні, у Вашому випадку, компенсаційні шви, де і які потрібні пороги, як настелити те, чи інше покриття.
Незалежно від того, хто буде займатися укладанням, Ви самі, бригада умільців або професіонали, в першу чергу необхідно визначитися, що конкретно буде лежати на підлозі.
Наші Клієнти не хочуть помилитися при виборі марки і типу підлогового покриття. Всім хочеться, щоб підлога їх радувала довгі роки. Але не всі розуміють, що треба для цього. Ми намагаємося пояснити послідовність заходів для того, щоб в подальшому отримати чудовий результат і не вийти з бюджету.
Без зразків в будинку складно зробити вибір навіть по паркетній дошці. Яка буде краще виглядати в тій або іншій кімнаті? Яка повинна бути форма і висота плінтуса? Як плінтус повинен підходити до лиштвам дверей?
Фахівці Від компаніїї ФАЙНІ ПІДЛОГИ проконсультують Вас з усіх питань. Якщо необхідно, залишать зразки на 3 дні, щоб у Вас була можливість у спокійній обстановці, при денному та вечірньому освітленні, подивитися варіанти вашої майбутньої підлоги.
ВИДИ НАШИХ ПАРКЕТНИХ РОБІТ
? Монтаж фанери
? Укладання паркету
? Шліфування звичайне (барабанного типу)
? Екстра шліфування (плоскошліфувальна)
? Шпаклювання паркету
? Лакування паркету
? Набивання плінтусів
? Укладання паркету еліт-класу (художньої роботи)

Відгуки