Мовна школа "Liberty"

Liberty - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 59
(3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Петра Дорошенка, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

У сучасному світі успішна робота в великих компаніях завжди передбачає знання іноземної мови. Часто рівень зарплати визначається не тільки від рівня компетенції, а й від можливості працювати в великих міжнародних командах і вільно спілкуватися з колегами і клієнтами. Також, вміти вчитися, використовуючи навички англійської мови, є однією з ключових здібностей у професійному розвитку.

Як повернутися до навчання легко і комфортно? Що мотивує більшість людей закінчити наш курс? Системний підхід та інтерактивні методики перетворюють вивчення англійської в задоволення і захоплююче дослідження. Як ефективно вивчати англійську мову? Що важливіше — словниковий запас, граматика або розмовні навички? Відповіді на ці питання можна отримати тільки через реальну мовну практику. Ґрунтуючись на своєму досвіді, завжди простіше розставити пріоритети.

Мовна школа «Liberty» — ліцензована вузькоспеціалізована школа з вивчення розмовної англійської мови за одним з найбільш ефективним методом в світі — Direct Method. Характерною особливістю Direct Method (Callan Method), є те, що більшість занять проводяться з використанням усних вправ: діалоги викладача та учня з можливістю їх формування по ходу розмови (задавання запитань, формування складних речень тощо). Саме це дозволяє вам на практиці оволодіти іноземною мовою більш ефективно та якісно, долаючи мовні бар’єри.

Вже на першому занятті нам вдається «занурити» учня в мовне середовище. Такі методи вивчення іноземних мов спонукають учня до вивчення та запам’ятовування, особливо, якщо ваш рівень знань вищий від початкового. Якщо ж ви тільки починаєте ознайомлюватись з іноземною мовою — ви можете скористатись пропозицією щодо груп, які стартуватимуть ближчим часом. Навчаючись за Direct Method, ви не зобов’язані виконувати домашні завдання. Причиною цього є систематичне повторення пройденого матеріалу.

Увага! Акція! Знижка 40% на напівіндивідуальні заняття (2 особи).

Ми пропонуємо:

  • розмовна англійська Direct method;
  • максимальний результат за мінімальний час;
  • безкоштовне пробне заняття;
  • помісячна оплата;
  • групові курси (у групі до 6 людей);
  • заняття з репетитором (ви самі обираєте час та день заняття);
  • напівіндивідуальні заняття (ви вчитеся з другом і платите на 40% дешевше);
  • не задаємо домашнє завдання;
  • навчання проходить без словників та інших додаткових матеріалів;
  • корпоративні заняття (заняття проводяться у вашому офісі зі зручним графіком);
  • заняття он-лайн (зручний графік для вас та можливість безготівкової оплати).            

Наші учні мають можливість розпочати, закінчити чи перервати навчання в будь-який час без фінансових втрат. Окрім того, ми надаємо усім нашим учням безкоштовні аудіоуроки. Вже за один курс навчання (30 занять) ви подолаєте мовний бар'єр та зможете спілкуватися англійською на побутовому рівні.

Більше інформації дізнавайтесь за телефонами: 

  • 067 505 00 93;
  • 097 660 83 06;
  • 073 171 52 84;
  • 0322 42 45 42.

За 15 років існування мовної школи «LIBERTY» у нас навчалися та продовжують навчатися провідні львівські підприємства такі як: Галка, Nestle, гіпермаркет Метро, гіпермаркет Praktiker, Invar, Львівська пивоварня, клуб Split, Львівська міська рада, Green Cotton та багато інших. 

Уже 12 років мовна школа «LIBERTY» є спонсором інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» та «Брейн-ринг», де ми підтримуємо юні таланти, даючи їм змогу безкоштовно вивчати англійську. Також вже 8 років поспіль Приватне підприємство «Ліберти ДГ» потрапляє в національний бізнес-рейтинг «100 найкращих підприємств України».

Вивчайте англійську з нами — це зручно, швидко і престижно.

Також у нас є ще одна локація, яка не вказана на нашій сторінці, на вулиці Дорошенка, 26.

Відгуки