Державне підприємство "Документ" Паспортний сервіс"

Документ" Паспортний сервіс - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 212
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Словацького, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Центр обслуговування громадян «ПАСПОРТНИЙ СЕРВІС» у Львові гостинно приймає усіх клієнтів і допомагає оформити біометричний так і не біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Співробітники Центру заповнюють усі бланки самостійно, а для оплачування послуг безпосередньо в залі розташований термінал самообслуговування. Замовники послуги отримують повний коплекс послуг в одному приміщенні протягом 20 хвилин, а саме, подання всіх необхідних документів і фотографування.

У львівському Центрі «Паспортний сервіс» можна оформити:

-  паспорт громадянина України для виїзду за кордон (за 7 та 20 робочих днів)

-  страхування

-  апостиль

Центр обслуговування у Львові дає можливість забезпечити громадянам гарантовані конституцією права. На сьогодні основним завданням мережі українських Центрів «Паспортний сервіс» є надання якісних послуг та європейського сервісу кожному громадянину України.

Наявність страхового поліса для виїзду за кордон - вимога консульств багатьох країн при видачі візи, будь то гостьова, ділова або туристична. Страхові компанії, що пройшли процес відбору у ДП «Документ», визнаються представництвами країн-учасниць Шенгенської угоди. А поліси, що реалізуються через Філії ДП «Документ», відповідають всім критеріям умов, необхідних для отримання візи у будь-якому посольстві.

Апостиль - це спеціальний штамп, який проставляється на офіційних документах, що надходять від держав - учасниць Конвенції, що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів (Гаазька Конвенція). Він засвідчує справжність підпису особи під документом і автентичність відбитку печатки або штампа, якими скріплено відповідний докумен.

 

 

 

 


Відгуки