Автоскло "АННА"

АННА - фото
вулиця Стрийська, 338
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Автокомплекс «АННА» спеціалізується на продажу автозапчастин гуртом та в роздріб для легкових автомобілів імпортного виробництва.

Наша компанія — одна з багатьох, що пропонують свої послуги у сфері продажу запчастин. Однак, в порівнянні з конкурентами, що також реалізовують запчастини, ми пропонуємо більш вигідні умови співпраці автомагазинам, СТО, та низькі ціни роздрібним клієнтам. Також для постійних покупців діє гнучка система знижок.

Основним пріоритетом нашого магазину є продаж авто запчастин роздрібним покупцям. Також наша фірма пропонує постачання оригінальних запчастин таких фірм виробників автомобілів як SUBARU, TOYOTA, NISSAN, MAZDA, HONDA, MITSUBISHI, HYUNDAY, KIA з власного складу у м. Львові, а також під замовлення з США, Європи, ОАЕ та Японії. Також ми постачаємо ліцензійні запчастини таких відомих фірм як: NKN, GMB, KOYO, NSK, NTN, NACHI, TOKICO, KYB, PARAUT, VALEO, TAIHO, NDK, NOK та інші.

Фахівці нашого автокомплексу швидко та якісно проведуть демонтаж старого та встановлення нового скла.

Звертаємо вашу увагу на те, що заміна скла є одним з основних напрямків діяльністю нашої фірми. Тому саме наші майстри мають великий досвід по встановленню вітрового, бокового та заднього скла на автомобілях іноземного та вітчизняного виробництва. Також ми кваліфіковано виконаємо заміну скла на вантажних автомобілях (T.I.R.) і проведемо врізку кузовних (бокових) вікон в мікроавтобусах.

Відгуки