Укрдекор

Укрдекор - фото

Інформація

Вам потрібно пофарбувати алюмінієвий металопрофіль або зробити метал більш довговічними завдяки хроматуванню чи полімерному покриттю? Або ж ви стикнулися з проблемою надмірної корозії та прагнете зробити гальванічну обробку?

«Укрдекор» — підприємство, яке з 2001 року працює на ринку та спеціалізується на порошковому фарбуванні алюмінію, сталі, оцинкованого металу та скла.

Послуги:

  1. Фарбування алюмінієвого металопрофілю. Наші спеціалісти використовують професійне обладнання, тож зможуть нанести порошкове полімерне покриття відповідно до шкали RAL на габаритні металовироби. Завдяки сучасній технології металовироби прослужать довгі роки, адже не піддаватимуться впливу зовнішніх факторів.
  2. Жовте хроматування. Покритий метал характеризується високою стійкістю до корозії. Хроматування може послужити як захисне покриття конструкцій, проте основним його призначенням є підготовка алюмінію до фарбування. 
  3. Полімерне покриття. Екологічно чиста та безвідходна технологія, яка ідеально підходить для фарбування автомобільних дисків, радіаторів чи інших виробів, які тимчасово чи постійно піддаються впливу високих температур.
  4. Гальванічна обробка.
  5. Фарбування велосипедної рами.
  6. Фарбування фурнітури шафи-купе.

Незалежно від того, що вам необхідно виконати: фарбування алюмінієвого металопрофілю, гальванічну обробку чи полімерне покриття, «Укрдекор» стане надійним партнером у розв'язанні найрізноманітніших задач.

Відгуки