Bubble shop

Bubble shop - фото
вулиця Трускавецька, 127

Інформація

Магазин «Bubble shop» спеціалізується на роздрібному продажі дитячих ортопедичних стільців для комп'ютерних робочих столів і робочих столів для дітей від перевіреного виробника з Італії.

Наші товари — це вкладення на кілька років, адже їх можна регулювати згідно зі зростом дитини. Ми пропонуємо тільки високоякісну продукцію, яка допоможе вашим дітям зберегти здорову позу та комфорт під час навчання і розваг.

У «Bubble shop» ви гарантовано знайдете відповідний варіант ортопедичного крісла для своєї дитини, оскільки асортимент товарів охоплює різні розміри з можливістю легкого та плавного регулювання по висоті. Також ми пропонуємо стильні й функціональні робочі столи-трансформери для дітей, де можна індивідуально налаштувати висоту та нахил стільниці, і які ідеально підходять до наших стільців.

Наша мета — забезпечити вашій родині комфорт та здоровий спосіб життя. Ми гарантуємо високу якість пропонованих нами товарів, а на більшість з них надаємо гарантію від 6 місяців.

Крім того, ми пропонуємо знижку 5% для клієнтів, які обирають наші комплекти — ортопедичне крісло та робочий стіл разом. Завжди готові надати консультації та допомогти вам з вибором кращого рішення для вашої дитини.

Працюємо по Україні та здійснюємо зручну доставку через службу «Нова Пошта».

Відгуки