ТзОВ "Сфера"

Сфера - фото
вулиця Північна, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Телефонуйте +38 (067) 235 44 44

Компанія «Сфера» впродовж тривалого часу забезпечує споживачів першокласною поліграфічною продукцією. У галузі поліграфії підприємство працює з 2004 року. За цей час зарекомендувало себе як надійна, модернова та інноваційна компанія. Попри бездоганну репутацію, фірма не припиняє свій розвиток, удосконалюється, запроваджує новітні технології, регулярно оновлює виробничу базу. Це дозволяє професійно, якісно та оперативно надавати широкий спектр послуг у сфері поліграфії.
Що сам пропануємо? Наші послуги:
  •  виготовлення етикеток різних видів, для різних виробів та у різних масштабах;
Чому ми? Наші переваги:
  •  Поліграфічні роботи виконуємо на новітньому, професійному та якісному обладнанні (використовуємо першокласну трафаретну машину французької ТМ «SMAG», флексодрукарську машину модульного типу відомого бренду «Gallus»,  Orthotec SRFD3030: лінія для трафаретного друку, гарячого тиснення та конгреву (висікання));
  •  Ідеально налагодили процес постачання й відвантаження сировини, доставки готової продукції клієнту. Це гарантує максимальну швидкість нашої роботи.
  •  Використовуємо тільки першокласні матеріали від провідних світових брендів. Тому готові етикетки чи супутні вироби нашої компанії вразять вас своєю бездоганністю.
  •  У нашій команді виключно професіонали своєї справи, які люблять свою роботу та виконують її «на відмінно».

Телефонуйте +38 (067) 235 44 44

Відгуки