Приватне підприємство "Карабінери"

Карабінери - фото
вулиця Навроцького, 1, пов. 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Приватне  підприємство «Карабінери» у своїй  охоронній  діяльності застосовує виключно новітні технічні системи, якими керують кваліфіковані спеціалісти.

  ПП «Карабінери» пропонує ряд заходів для забезпечення охорони Вашого майна :

  • Встановлення відеонагляду. Це найкраща послуга для особняків, підприємств, магазинів, готелів, барів, ресторанів, оскільки здійснюється цілодобовий запис з відеокамер, що надає можливість зробити якісний знімок кадру.
  • Встановлення охоронної сигналізації. Це дуже практична річ, особливо  якщо сигналізація підключена до пульта централізованої охорони (ПЦО) . Охоронна сигналізація має багато переваг, основна з яких – цілодобове спостереження за цілісністю об’єкта. Сигналізація також може працювати під час робочого дня – в разі натиснення тривожної кнопки (яка може бути як стаціонарною, так і вигляді брилка) прибуде група швидкого реагування для подальшого з’ясування обставин ситуації та затримання правопорушників.
  • Встановлення домофонів. За радянських часів, встановлення домофонів являлося розкішшю, натомість сьогодні ця послуга є звичайним явищем за доступною ціною, завдяки чому під’їзди залишаються чистими, а мешканцям живеться спокійніше.
  • Фізична охорона. Використання даної послуги гарантує замовнику миттєве встановлення порядку та затримання правопорушника.
  • Приватні охоронці. Дана послуга дозволить Вам перебувати під постійним наглядом приватного охоронця, який гарантує безпеку життя у необхідних для Вас ситуаціях. Також надається послуга автомобільного супроводу охороною. 

Варто також зауважити, що ПП  «Карабінери» одне з небагатьох підприємств у Львові із застрахованою професійною діяльністю,та охоронниками, екіпірованими оригінальними американськими спецзасобами, що підвищує якість охорони та Вашої безпеки.

Відгуки