Стоматологічний кабінет "Gloriadent"

Gloriadent - фото
вулиця Єфремова, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Стоматологічна клініка GloriaDent була заснована в 2006 році. За період нашого існування ми заслужили довіру пацієнтів і повагу колег.

Ми працюємо з новітніми технологіями і матеріалами відповідно до стандартів вищої якості, у сучасній та елегантній обстановці.

Використовуємо новітні німецькі, французькі, японські, американські технології і матеріали. Особливо великий акцент ставимо на стерильність.

У нашій клініці передбачена потрійна система стерилізаці. На першому етапі інструментарій занурюють у спеціальні реагенти на 30-60 хвилин, що дозволяє повністю знищити всі відомі мікроби і віруси (інформація для довідки: ВІЛ і віруси гепатитів в такому розчині руйнуються вже через 15 хвилин!). Далі дрібні інструменти підлягають ультразвуковій очистці. І тільки після цього повністю вимитий і висушений інструмент поміщають в непроникну одноразову упаковку (крафт-пакет). Кожен пакет містить індикатор оранжевого кольору (інформація для довідки: індикатор після стерилізації підтверджує стерильність інструменту. Помаранчевий індикатор знебарвлюється до коричневого кольору, що підтверджує стерильність інструменту).

Інструменти, запаковані у крафт-пакети одноразового використання, завантажуються у спеціальний пристрій — автоклав (MELAG, Німеччина), де проходять фінішну стерилізацію під тиском 2Атм за допомогою пари, нагрітої до температури 135°С.

Наявність крафт-пакетів дозволяє зберегти стерильність протягом одного року.

Послуги

Професійна гігієна і планові огляди

Рекомендовано проводити професійну гігієну та огляд двічі на рік. Планові контрольні огляди особливо корисні у виявленні стоматологічних проблем на ранній стадії. Під час професійного чищення зубів видаляються усі зубні відкладення, у тому числі там, де при щоденному чищенні зубна щітка та зубна нитка не дістають.

Що таке професійна гігієна?

  • професійне чищення зубів проводиться гігієністом;
  • видалення зубного каменю та пігментованого зубного нальоту;
  • ополіскування порожнини рота антисептичними розчинами.
  • полірування зубів з допомогою професійної зубної пасти та полірувальних щіток.
  • застосування десенсибілізаторів, при необхідності.

Аплікації фтором

Лікування фтором допомагає захистити зуби від карієсу. Фтор є присутнім у воді та деяких продуктах харчування, є невід'ємною частиною здоров'я вашої порожнини рота, оскільки він робить зубну емаль твердішою і знижує чутливість зубів, а також запобігає карієсу і робить зуби більш стійкими до дії кислот та інших факторів, що пошкоджують зубну емаль.

Застосування фториду особливо рекомендується дітям та підліткам, а також дорослим з підвищеною чутливістю зубів. Ця процедура може виконуватись під час планового огляду або професійної гігієни.

Вкладки і накладки

Зубні вкладки і накладки — ортопедичні конструкції, які показані при помірних втратах тканин зуба (злами, переломи, тріщини), коли пломбою замістити дефект вже неможливо, проте, більш масивного відновлення, як, наприклад, коронкою, ще не потребують.
Вкладки і накладки можуть бути виготовленні з різних матеріалів: кераміка, композит або ж золото.
Відновлення зуба вкладкою чи накладкою зазвичай займає два відвідування:

  • перший візит -підготовка зуба під вкладку чи накладку;
  • другий візит - фіксація вкладки чи накладки.

Надалі ми рекомендуємо хорошу щоденну гігієну порожнини рота, щоб уникнути подальшого руйнування зуба. 

Реставрації зубів

Реставрація зуба — відновлення дефекту зубних тканин за допомогою фотополімерного композиту. Також може використовуватися для зміни розміру і форми зубів.
Від звичайних пломб реставрації, зроблені лікарями клініки «GloriaDent», відрізняє їх відповідність кольору та формі Ваших природних зубів.
Після процедури реставрації зуба Ви можете відчувати незначний дискомфорт, що зникне через декілька днів.
Наполегливо рекомендуємо ретельну гігієна порожнини рота, щоб зберегти ваші зуби здоровими, а експлуатацію реставрацій тривалішою.

Відбілювання зубів

Відбілювання зубів стає дедалі популярнішою косметичною процедурою, це швидкий та надзвичайно ефективний спосіб зробити Вашу посмішку ще красивішою. Цей метод може зменшити або усунути зубні пігментації і знебарвлення. Зміна кольору зубів або їхнє зафарбування є дуже поширеним явищем (викликаним регулярним вживання певних продуктів, напоїв, деяких ліків чи травмами тканин зуба).
Можливо Ви завжди мріяли мати білосніжну сяючу посмішку?

Способи відбілювання зубів:

  • Офісне відбілювання передбачає застосування стоматологом спеціального відбілюючого розчину, у той час, коли Ви лежите у стоматологічному кріслі. Перевагою такого методу є те, що за один візит можна отримати значний помітний результат.
  • Домашнє відбілювання. Метод передбачає виготовлення та застосування індивідуальних кап, які Ви наповнюєте спеціальним гелем та носите протягом декількох годин у зручний для Вас час. Ефект від будь-якого відбілювання зберігається 3-4 роки. Перевагою такого методу є те, що Ви можете самостійно повторювати процедуру відбілювання, згодом Вам потрібно буде лише докуповувати гель. Крім того, домашнє відбілювання вважається більш ощадливим до Ваших зубів.

Керамічні вініри

Вінір — це керамічна накладка товщиною 0.4-0.8мм, яку встановлюють на передні зуби у випадках, коли зуби зруйновані або ж їх форма та колір не відповідають естетичним вимогам пацієнта. Іноді лише за допогою вінірів можна досягнути бездоганної посмішки, уникнувши більш тривалого та радикального лікування, як, наприклад, брекетами. У GloriaDent ми враховуємо усі побажання пацієнта щодо кольору та форми зубів.

Аби зберегти красу ваших вінірів і уникнути будь-яких плям чи відколів, рекомендомавані:

  • хороша особиста гігієна порожнини рота. Правильної техніки чищення зубів Вас навчить наш гігієніст;
  • для професійної гігієни та контрольного огляду приходьте до нас не рідше ніж двічі на рік;
  • обмежте продукти харчування і напої, які можуть забарвлювати вініри, такі як тютюн, вино, кава і дуже тверді продукти.

Коронки, мости

Коронка — ортопедична конструкція, що виготовляється для відновлення сильно зруйнованих зубів, нагадує ковпачок, який за формою повторює справжній зуб.
Мостоподібними протезами називаються конструкції, які опираються на зуби, що обмежують дефект зубного ряду. Міст складається з проміжної частини (де відсутні зуби) та коронок на поруч стоячих зубах.
Основним завданням коронок та мостів є відновлення жувальної, естетичної функції, а також захист зуба від подальшого руйнування. У GloriaDent частіше виготовляють метало-керамічні та суцільнокерамічні (задовольняють високі естетичні вимоги) незнімні конструкції.

Необхідність в коронках або мостоподібних протезах виникає в наступних ситуаціях:

  • при сильному руйнуванні зуба, особливо, якщо в ньому немає нерву;
  • значні естетичні дефекти, такі як широкі проміжки, зміна кольору емалі;
  • сильна стертість зубів;
  • втрата зуба (в такому випадку коронка може фіксуватися на імплантат або встановлюється мостоподібний протез).

Повні та часткові протези

Протези використовуються для відновлення функції та естетики ваших зубних рядів, коли більшість або всі ваші зуби відсутні.
Є два види зубних протезів: повні (коли втрачені усі зуби) та часткові (якщо частина своїх зубів збереглись).
Процес отримання зубних протезів

  • Ваш лікар вивчить тип Ваших ясен, зубів і щелеп та обговорить з Вами, який тип протезу є найкращим для Вас.
  • Відбітки ваших зубів і ясен буде зроблено і відправлено до лабораторії для моделювання протезів.
  • Під час другого та третього візитів відбудуться примірка та припасування.

Для того щоб звикнути і пристосуватись до носіння нових зубних протезів потрібний деякий час. Особливо довго пацієнти звикають до першого повного знімного протезу. Проте існує альтернатива: протезування з опорою на імплантати.

Імплантація зубів та відновлення зубними імплантами

Втрата зубів впливає не тільки на наш зовнішній вигляд, але й на стан сусідніх зубів, кістки, суглобів та м’яких тканин. Сьогодні дентальна імплантація — золотий стандарт вирішення проблеми відсутніх зубів.
Імплантати можуть бути використані для заміни одного зуба, кількох зубів або при повній їх відсутності. Також можуть використовуватись для стабілізації знімних конструкцій.
Як встановлюються імпланти?

  • Хірург-стоматолог огляне ваші зуби і рентгенівські обстеження, щоб визначити, чи є умови для імплантації зубів (та потребу у додаткових маніпуляціях, таких як надбудова кістки, ортодонтична підготовка тощо).
  • Під місцевим знечуленням імпланти встановлюються у щелепні кістки та під яснами інтегруються протягом трьох-шести місяців.
  • Після того, як відбувається інтеграція імплантів, на два тижні встановлюють формувачі ясен.
  • На місце формувачів ясен встановлюються абатменти (кріпляться до імплантів та служать безпосередньою опорою для ортопедичної конструкції) і коронки (мости, протези) на них.

Щоб імплантати, встановлені у GloriaDent, служили Вам протягом десятиліть:

  • дотримуйтесь хорошої особистої гігієни порожнини рота. Правильної техніки чищення зубів Вас навчить наш гігієніст;
  • для професійної гігієни та контрольного огляду приходьте до нас не рідше ніж двічі на рік.

Пластика ясен 

Збільшення (рідше – зменшення) об’єму ясен хірургічним методом.
Коли це потрібно:

  • комплексне лікування захворювань пародонту;
  • імплантація;
  • естетична стоматологія.

Чому це потрібно:

  • захист коріння ваших зубів від карієсу;
  • зниження чутливості зубів до гарячої і холодної їжі та напоїв;
  • гальмує або зупиняє рецесію ясен, вирівнює їх лінію до більш природнього рівня;
  • попередження втрати кістки у ділянці зуба.

Для профілактики рецесій ясен важливою є техніка чищення зубів, якої Вас навчить гігієніст у GloriaDent. А для професійної гігієни та контрольного огляду приходьте до нас не рідше ніж двічі на рік.

Видалення зуба

Зуб може підлягати видаленню, якщо він надто зруйнований, якщо його корінь не підлягає лікуванню. Показом для видалення зуба також може бути ортодонтичне лікування (вирівнювання зубів) та деякі травми щелепово-лицевої ділянки (для запобігання ускладнень).
Етапи:

  • Ваш лікар огляне Ваші зуби і рентгенівські знімки, щоб визначити чи видалення є найкращим рішенням у Вашому випадку.
  • Зробить анестезію (місцеву) потрібної ділянки.
  • Зуб потрібно розхитувати з лунки до тих пір, поки не буде повністю витягнутий.

Іноді під час видалення зуба можуть знадобитися розрізи ясен або вилучення зуба з лунки частинами. Такі заходи необхідні для того, щоб зробити втручання менш травматичним для Вас.
Щоб уникнути ускладнень після операції видалення зуба — суворо дотримуйтесь рекомендацій, які отримаєте від нашого хірурга-стоматолога.

Лікування захворювань ясен

Які симптоми захворювань ясен?

  • червоні або припухлі ясна;
  • кровотеча з ясен;
  • чутливість зубів, особливо до гарячої і холодної їжї, а також до напоїв;
  • лінія ясен не прилягає до зубів;
  • оголення коренів зубів;
  • біль.

Як лікується захворювання ясен?
Гінгівіт і пародонтит є найбільш поширеними захворюваннями тканин, що оточують зуби. Початок лікування при обох захворюваннях завжди однаковий. Спочатку ми забираємо одну з причин запалення — тверді зубні відкладення, а також м’який мікробний зубний наліт (професійна гігієна ротової порожнини).

Кюретаж зубо-ясенних кишень
Видалення вмісту патологічних кишень за допомого спеціальних інструментів. 

PRF-терапія
PRF (Platelet Rich Fibrin) отримується з власної крові пацієнта методом центрифугування. Фібрин — це білок, який сприяє загоєнню, відновленню, створює надійний захист від впливу токсинів, хвороботворних агентів. Крім того ж в рази зменшує кількість необхідних знеболюючих засобів. Процедура повністю безпечна, оскільки ґрунтується на природних процесах організму. Будь-які алергічні реакції чи відторгнення препарату є неможливими. 

VECTOR-терапія
Лікування апаратом VECTOR є швидким та безболісним. За допомогою спеціальної голівки знімається камінь, видаляються наліт і мікроорганізми, полірується поверхня кореня зуба і оновлюється поверхня ясен на глибину до 11 мм. Результат досягається після одного сеансу векор-терапії на підготовлених яснах.
Vector не викликає пошкоджень зубної емалі, дентину і глибоких тканин пародонта.

Шинування зубів
Цей метод застосовується для усунення рухомості зубів, які постраждали від пародонтиту. Зуби склеюють між собою за допомогою склеювання скловолоконних ниток під впливом LED-лампи і стають непомітними. Матеріал повністю біосумісний.

Щоденне ретельне чищення зубів, а також професійна гігієна та обстеження у нас в клініці чотири рази на рік допоможуть Вам підтримати тривалий результат лікування. 

Дитяча стоматологія

Для маленьких дітей дуже важливо отримати позитивний перший досвід у кріслі стоматолога, він сформує відношення до процесу лікування зубів загалом. Такий візит повинен відбутися як тільки почнуть прорізуватися перші зуби. Ми налагодимо контакт з Вашою дитиною, щоб вона почувала себе комфортно і невимушено в кабінеті і кріслі стоматолога.

Що відбувається під час першого візиту?
Стоматолог швидко огляне рот і зуби Вашої дитини і може попросити зробити рентген, щоб перевірити, як розташовані ще непрорізані постійні зуби. А найголовніше: дитячий стоматолог навчить Вас та Вашу дитину методам особистої гігієни порожнини рота, розповість про її особливості у різному віці.

Ортодонтія
Ортодонтія спеціалізується на виправленні і попередженні аномалій розташування зубів і порушень прикусу.
Для чого потрібне ортодонтичне лікування?

  • Рівні зубні ряди, приваблива посмішка;
  • Оптимальне співвідношення верхньої та нижньої щелепи, функціональний та естетичний прикус;
  • Гармонійний профіль обличчя;
  • Нормалізація функцій скронево-нижньощелепового суглоба і жувальних м'язів.

Залежно від того, з якого матеріалу зроблені брекети, бувають:

  • металеві брекети — доступні та надійні системи, які просто і ефективно виправляють розташування зубів. Однак вони мають один недолік — сильно помітні для оточуючих;
  • керамічні брекети. Колір брекетів підбирається відповідно до кольору емалі зубів, що робить їх практично непомітними. Проте такі брекети більші за розміром і дорожчі ніж металеві;
  • сапфірові брекети — елітні брекет-системи, які виготовляються із спеціально вирощених кристалів сапфіра. Надзвичайно міцні, практично непомітні (прозорі), стійкі до фарбвників.

За способом встановлення розрізняють:

  • вестибулярні брекети — прості у догляді, завдяки тому, що фіксуються до передньої поверхні зубів. Однак в цьому ж їх і недолік - їх видно оточуючим при розмові або навіть посмішці;
  • лінгвальні брекети кріпляться до внутрішньої поверхні зубів, тому абсолютно непомітні оточуючим.

Як відбувається ортодонтичне лікування?

На основі проведених діагностичних досліджень ортодонт складає план і терміни лікування.
У разі необхідності, напередодні ортодонтичного лікування лікар може призначити лікувальні процедури, які необхідно зробити до встановлення брекетів (наприклад, лікування карієсу).

Фіксація обраного ортодонтичного апарату. Надалі регулярні візити до лікаря 1-2 рази на місяць. Загалом лікування займає 12-15 місяців.
Етап спрямований на закріплення результату. Якщо не зафіксувати отриманий результат, зуби можуть повернутися в початкове положення. На даному етапі використовуються як незнімні, так і знімні ретейнери (традиційні ортодонтичні пластинки, капи, двощелепні ретенційні апарати). Тривалість відновлювального етапу в середньому в 1,5-2 рази більша, ніж періоду активного лікування.

Для досягнення максимального результату у нашій клініці ми використовуємо новітні досягнення стоматології. Деякі з них наведені нижче.

Інтраоральна камера
Вона ж внутрішньоротова камера — портативна відеокамера приблизно такого ж розміру, як і стоматологічне дзеркало (або негабаритна ручка), використовується в одноразовому поліетиленовому чохлі. З її допомогою можна отримати фактичні зображення Ваших зубів зі збільшенням до 25 разів і побачити їх на екрані монітора. Також ми можемо зробити відеотур по усій ротовій порожнині, щоб Ви могли побачити зубні відкладення, карієс, зіпсовані або зламані зуби.

Бінокуляри
Ви коли-небудь замислювалися, чому Ваш стоматолог іноді під час роботи одягає дивні окуляри? Для досягнення найкращого результату лікування стоматолога дуже важливо мати можливість побачити більше, ніж дозволяє людське око. Бінокуляри Дають 1.5x - 6x збільшення, що дозволяє розглянути найдрібніші деталі і зробити роботу більш прецизійною.

Машинна ендодонтія
Ендодонтія, більш відома як лікування кореневих каналів. Необхідність в ньому виникає через інфікування, яке може привести до сильного болю і більш тяжких наслідків.
Машинна ендодонтія - це спосіб обробки кореневого каналу з використанням спеціального наконечника. У GloriaDent ми використовуємо ротаційні ендодонтичні системи Protaper, і SafeSiders, за допомогою яких кореневі канали ідеально формуються і очищаються.

Зубні імплантати
Галузь дентальної імплантації продовжує стрімко розвиватися. Міні-імплантати тепер можуть значно прискорити ортодонтичне лікування, а також дають можливості переміщення зубів, про які раніше не могла йти мова.
Біоінтеграція (зрощення) титанового імплантату з людською кісткою цілком передбачувана, результати довгострокові, іноді імплантат може бути встановлено відразу ж після видалення зуба.

PRF

PRF — це абревіатура від англ. збагачений тромбоцити фібрин (фібрин збагачені тромбоцити). Фактично, це так званий фібриновий матрикс збагачений тромбоцитами. За допомогою методики PRF певні компоненти і сигнальні молекули можна отримати з власної крові пацієнта і перенести у пошкоджену ділянку для забезпечення природної підтримки процесу регенерації тканин. Для Підготовки PRF проводять забір 1-12 пробірок (по 10 мл) крові пацієнта і центрифугують їх протягом приблизно 15 хвилин. Під час центрифугування різні компоненти крові розділяються на фракції. У той же час починається процес коагуляції (згортання) крові. Фібрин, який є натуральним «клейєм» крові, формує сітку всередині пробірки, а тромбоцити застрягають в цій сітці.

Переваги для пацієнта:

  • Більш швидке загоєння;
  • Зменшення набряку після хірургічного лікування або видалення зуба;
  • Зменшення хворобливості, або, навіть, повна відсутність болю після хірургічного лікування або видалення зуба;
  • Зменшення ризику інфікування;
  • Максимальне збереження тканин;

PRF-матрікc забезпечує загоєння рани у абсолютно природний спосіб. Цей процес прискорюється завдяки застосуванню концентрату факторів росту отриманих з крові.
Крім поліпшення загоєння рани, застосування PRF методики зменшує біль і набряк, а також знижує ризик інфікування, який присутній після проведення хірургічного втручання.
PRF-матриці готуются без застосування будь-яких добавок і є цілком природним і безпечним матеріалом. Система PRF сертифікована і має маркування «СЕ»; підготовлений з її використанням матрикс вважається медичні виробом.
Для яких показань може застосовуватися PRF методика?
Як правило, PRF можна використовувати при будь-яких стоматологічних втручаннях для поліпшення загоєння ран. Крім цього, PRF можна використовувати в комбінації з біоматеріалами (кістково пластичні матеріали і м'якотканні матеріали) для збільшення їх біологічного потенціалу і поліпшення їх інтеграція.

 

Відгуки