Студія "Сьоме небо"

Сьоме небо - фото
вулиця Гавришкевича, 4
+38 (032) 225-95-47 (Попередній запис)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб11:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Майстри салону мають багаторічний стаж роботи, дипломи підвищення кваліфікації (майстер клас), затверджені асоціацією тату і пірсінгу України. Вони завжди намагаються знаходити індивідуальний підхід до кожного клієнта і виконують роботу з урахуванням особливостей кожного, беручи до уваги анатомічні особливості людини. 
    «Наша мета - допомогти Вам, за допомогою татуювання і пірсінгу досягти нових відчуттів, що змінюють життя, прикрасити ваше тіло, допомогти виділитися з натовпу, підкреслити свою індивідуальність і сексуальність. 
    Наша студiя пропонує широкий вибір ексклюзивних мотивів і ескізів татуювань. Наша студія може запропонувати Вам різні види проколів. Величезний вибір прикрас для пірсингу. Ми використовуємо тільки кращий інструмент. Мінімум болю, максимум краси. Гарантія повної стерильності процедури. 
    Також ми займаємося перманентним макіяжем, популярні техніки нанесення. Консультації візажиста. Тільки професійне виконання та сучасне обладнання. Гарантія якості і безпеки.
    У нашій студії Вас чекає домашня атмосфера і доброзичливе ставлення. Вас проконсультують з приводу вибору тату, пірсингу, та місця нанесення татуювання.
    Всі процедури в нашому салоні проводяться в умовах повної стерильності і відповідають санітарно-епідеміологічним нормам і правилам, використовується тільки одноразове обладнання (голки, рукавички, насадки). Ті інструменти, які не є одноразовими, проходять багатоступеневу дезинфекційну, стерилізаційну обробку. Для цього використовуються «сухожаровий стерелізатор», «бактерицидний стерилізатор», «опромінювач бактерицидний», дане обладнання сертефіковано МОЗ України».

Відгуки