Кухоніка

Кухоніка - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Кухня — це місце, де уся сім’я збирається вечором за вечерею. Часто при плануванні кухні ми не враховуємо безліч деталей та забуваємо про ряд важливих нюансів, вважаючи інші кімнати пріоритетнішими — та зовсім даремно. Основною функцією кухонних меблів є їхня практичність та функціональність, а правильно проведені розрахунки та розташування меблів за всіма правилами гарантує вам зручність при приготуванні їжі та затишні умови для усієї сім’ї.

Самотужки підібрати меблі для кухні буває досить складно, адже готові кухонні меблі не завжди підходять по параметрах для вашої кухні. Окрім цього, варто враховувати, що кухні зазвичай є компактними, а це означає, що на мінімальній площі потрібно вмістити максимум функціональних поверхонь та ще й залишити вільний простір.

Дизайн-студія «Кухоніка» пропонує вашій увазі індивідуальний дизайнерський проект вашої кухні та виконання поставленого замовлення в короткі терміни, адже ми цінуємо ваш час та бережемо свою репутацію.

Ми пропонуємо виготовлення кухонних меблів лише з високоякісних матеріалів, таких як: скло, натуральне дерево, МДФ, акрил, стільниці (акрил, кварцит, натуральне дерево та постформінг).

«Кухоніка» — це багаторічний досвід роботи та велика команда професіоналів, які невпинно працює, щоб задовольнити усі потреби наших клієнтів. Дизайнери студії виготовляють індивідуальний дизайн під параметри вашого кухонного приміщення з урахуванням усіх ваших побажань та вимог щодо ціни та матеріалів. Наш персонал виконує весь спектр робіт: від проведення замірів та виконання дизайну і до виготовлення, монтажу кухонних меблів та прибирання приміщення.

Наші переваги:

  • сучасне обладнання для виготовлення меблів;
  • лише якісні матеріали;
  • наявність салону-офісу, де ви можете переглянути зразки наших робіт;
  • швидке виконання замовлення, адже ми цінуємо ваш час;
  • доступні ціни;
  • розуміння потреб кожного клієнта.

Відгуки