Фабрика дверей "Nikadoors"

Nikadoors - фото
вулиця Городоцька, 357
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Орлика, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Двері — важлива складова кожної домівки. Кожен знає, що двері повинні бути, перш за все, надійними, але й не поступатися своєю практичністю та красою. Щоб ваш інтер'єр був довершеним потрібно враховувати кожну деталь, а міжкімнатні й вхідні двері одна з важливих деталей сучасного інтер'єру.

«Nikadoors—Фабрика дверей» пропонує виготовлення та встановлення дверей. За 10 років активної роботи, ми налагодили співпрацю з безліччю підприємствами, значно вдосконалили своє виробництво та наш сервіс.

Працюємо напряму з виробником, це дає можливість виконати замовлення швидко.

«Nikadoors—Фабрика дверей» — це молода команда професіоналів, яка постійно навчається та прагне до нових висот. За час нашої праці ми здобули безліч задоволених нашою працею клієнтів та схвальних відгуків від партнерів та колег. Ми завжди дотримуємося поставлених строків та виконуємо свою роботу на совість — тому співпраця з нами одне задоволення.

Асортимент нашої продукції (більше 2000 найменувань):

У нас кожен може знайти двері собі до смаку, адже наш асортимент вражає. У нас представлені двері від таких відомих фірм, як: «Двері Білорусії», «Korfad», «Новий стиль», «Rodos», «Термінус», «Термопласт» та звичайно ж «Nikadoors».

Офіси «Nikadoors» розташовані у Києві та Львові. Наші працівники із задоволенням допоможуть вам обрати необхідну вам продукцію, порадять якісні двері та надійну фурнітуру, проведуть розрахунки та доставлять.

Ми надаємо послуги:

  • встановлення дверей;
  • врізка замка;
  • доставка.

«Nikadoors» — безпека твого житла.

Відгуки