Вікнар'off

Вікнар'off - фото
вулиця Джерельна, 32
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний
вулиця Личаківська, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний
вулиця Щирецька, 36
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

 

Про нас

Виробництво

Фото галерея
 

НАШІ ПЕРЕВАГИ

ДОСВІД

Компанія Вікнарьов більше 8 років успішно працює на віконному ринку України. Наша продукція — це не просто металопластикові конструкції, це філософія, яка полягає в наданні клієнтам комплексного сервісу та високоякісної продукції. Нами накопичений колосальний досвід в галузі продажу конструкцій та гарантійного і сервісного обслуговування.

ЯКІСТЬ

Металопластикові конструкції виготовляються на найсучаснішому німецькому, австрійському та швейцарському автоматизованому обладнанні з використанням передових технологій. Конструкції укомплектовані продукцією компаній, що є світовими лідерами в цій галузі: Aluplast, Siegenia, Pilkington, тощо. Уся продукція відповідає найсуворішим вимогам ДСТУ та європейським стандартам.

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

Компанія Вікнарьов використовує безсвинцеві профільні системи, комплектуючі, що мають гігієнічні сертифікати від провідних світових виробників, впроваджує енергозберігаючі технології на підприємстві, дотримується законодавчих актів щодо охорони навколишнього середовища.

ЕКОНОМІЯ

Замовляючи продукцію в компанії Вікнарьов, ви не переплачуєте, а купуєте конструкції з оптимальним співвідношенням ціни і якості.

ПРОФЕСІОНАЛІЗМ

Штат наших працівників складається з фахівців, що по-справжньому люблять свою професію. Вікнарьов – це високий рівень організації роботи, обслуговування кожного замовника. Ми робимо все, щоб ви були задоволені результатом.

ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ

Вікна виготовляються з три-, чотири- та п’ятикамерних профільних систем визнаних світових та вітчизняних лідерів. На Ваш вибір різноманітні рішення, що забезпечать додаткове теплозбереження та звукоізоляцію, широка гама кольорів вікон та інші додаткові опції. Ми виготовимо для Вас не лише стандартні конструкції, але і арочні, трикутні, трапецієвидні варіанти.

ГАРАНТІЯ

Вся продукція виготовляється у відповідності з вимогами, встановленими державними стандартами ДСТУ, проходить всі процедури необхідні для сертифікації, також здійснюється жорсткий контроль якості в процесі виробництва. Вікнар’off надає гарантію від 7 до 15 років на виготовлені вікна, за умови якісного та професійного монтажу. Протягом гарантійного терміну спеціалісти сервісної служби безкоштовно усунуть несправності продукції шляхом ремонту, або, у випадку неможливості ремонту, замінять на нову.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД

Наші менеджери-консультанти запропонують Вам індивідуальний проект конструкцій, що зробить їх максимально красивими і зручними у використанні. Фахівці компанії при наданні консультації і обробці замовлень враховують особливості кожного. Ми завжди надаємо клієнтові право вибору, готові запропонувати конструкції різних цінових категорій. Консультанти об’єктивно розкажуть про переваги вікон ПВХ, і тим самим допоможуть у виборі.

ПРОДУКЦІЯ

Віконні системи

Фурнітура

Склопакети

Декоративне покриття

Підвіконня

Відливи

Москітні сітки

Сертифікати

Тканинні ролети

Захисні ролети

Секційні ворота

Жалюзі
 

Відгуки