Pub Bierlin Lemberg

Pub Bierlin Lemberg - фото
вулиця Скорика Мирослава (Чайковського), 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 23:00Без перерви

Інформація

«Pub Bierlin Lemberg» — паб з затишною атмосферою, стильним інтер’єром та великим вибором пива, де ви зможете розслабитись та відпочити у компанії друзів.

У «Pub Bierlin Lemberg» наявні три зали в стилі «pinup» для відвідувачів. Справжні знавці пива отримають змогу спробувати на вибір вісімнадцять сортів розливного пива, переважно від українських крафтових броварень. Серед наявних сортів пива є Lager, Pilsner, Stout, Ipa, Apa та інші. Також у нашому закладі ви зможете спробувати давньоруський напій «Збитень».

Наявна широка карта міцних алкогольних напоїв та наливок, серед яких наша славнозвісна «Медівка». До пива вам буде запропоновано смачні закуски та апетитні страви від нашого талановитого кухаря.

Професійний та ввічливий персонал належним чином прийме замовлення, порекомендує напої та страви відповідно до ваших побажань. А позитивна та дружня атмосфера закладу поглине вас із перших секунд і ви обов'язково захочете повернутись до нас знову.

«Pub Bierlin Lemberg» — це місце свободи та відпочинку, тут ви зможете весело провести час з близькими людьми, забути про буденні справи та роботу й отримати приємні враження від перебування у закладі.

Завітайте до нас, якщо ви у пошуках ідеального місця для посиденьок з гальбою пива!

Відгуки