Компанія "ЮрМакс"

ЮрМакс - фото
вулиця Любінська, 92
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:0013:00 - 13:30
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


ЮрМакс- клієнтоорієнтована компанія. Щоб оптимізувати вартість кожного проекту, ми утримуємо доступні ціни та підготували ряд безкоштовних і платних послуг для наших замовників - господарів будинків, архітекторів та будівельників.

Тут - великий асортимент фасадного декору та гіпсової ліпнини для дому на українському ринку. На сайті компанії "ЮрМакс" представлений великий асортимент готового легкого декору - більше 2000 архітектурних елементів з пінопласту покритого акриловою шпаклівкою CMC IZOLASYON, та гіпсовою ліпниною. Якщо ви не знайдете потрібний дизайн, або захочете створити щось унікальне - ми також можемо це виготовити в розумні терміни і за доступною ціною . Майстри з нашої скульптурної майстерні допоможуть вам спроектувати й втілити в життя будь-яку ідею - від креслень і гіпсового прототипу до готових деталей в потрібній кількості.
 

Наша місія

Якість і швидкість сервісу від команди професіоналів.
 

Наше бачення

Якісне та швидке обслуговування клієнтів командою професіоналів, які несуть індивідуальну відповідальність за роботу, яку виконують; єдиний стандарт у кожному бізнес-процесі та комплексні рішення, що забезпечують якість та швидкість.
 

Наша стратегія

Виведення компанії на новий оптимізований рівень роботи, що забезпечуватиме якість та швидкість обслуговування.
 

Команда

В компанії ЮРМАКС працює команда однодумців притримуючись головної мети компанії — забезпечити надійність виробів та найкращим чином задовольнити потреби клієнтів. Ми виконуємо те, що обіцяємо і ми чесні з нашими клієнтами, оскільки ваша довіра є наше найбільше досягнення.

 

Відгуки