РТО-СЕРВІС

РТО-СЕРВІС - фото
вулиця Кульпарківська, 59
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«РТО-сервіс» — компанія, що динамічно розвивається.

Ми працюємо на ринку з надання послуг гарантійного та післягарантійного сервісного обслуговування телефонів та аксесуарів таких відомих брендів як SAMSUNG, NOKIA, LG (в тому числі моніторів та ноутбуків).

А також приймаємо для подальшого відправлення у сервісний центр м. Києва такі бренди, як MOTOROLA, ALCATEL, AXESSTEL, MAGIC (телефони), BLACKBERRY, BLESS, VERTICE, GLITEL, CHANGHONG, AIRBOOK, AIRON, ANICOOL KUORUM та телефони моделі DUO GC 221.

Сервіс виконує ремонти різного рівня — від простих до складних електромеханічних. За цей час набуто значний досвід роботи. Інженерний склад постійно проходить навчання і підвищує свій технічний рівень, про що свідчать дипломи і сертифікати отримані співробітниками. Зона обслуговування авторизованого сервісного центру «РТО-сервіс» охоплює такі міста, як Івано-Франківськ, Тернопіль, Коломия, Володимир-Волинський, у яких функціонують приймальні пункти гарантійних мобільних телефонів.

«РТО-сервіс» знаходиться у м. Львів, вул. Кульпарківська, 59.

Ми працюємо:

  • щоб швидше повернути вам радість спілкування;
  • щоб ви знову могли ефективно використовувати свій час;
  • щоб ви знову були на зв'язку;
  • щоб час розлуки був для вас коротким і непомітним;
  • щоб вберегти від некваліфікованого втручання;
  • щоб зекономити ваш час і гроші.

Філософія компанії — ніколи не зупинятись на досягнутих результатах, прагнути до рішення все більш складних і масштабних завдань. А основним принципом роботи було і залишається лідерство та інноваційність. Тільки так можна залишатися першим!

Відгуки