Професійні системи безпеки

Професійні системи безпеки - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 76
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

За 12 років своєї плідної праці приватне підприємство «Професійні Системи Безпеки» зайняло провідне місце в області комплексного впровадження систем безпеки на об’єктах різного рівня складності.
Ми пропонуємо виконання робіт з використанням сучасного обладнання та матеріалів провідних виробників, яке пройшло сертифікацію в системі УкрСЕПРО та МНС України.

До Ваших послуг монтаж систем:
- системи блискавкозахисту та заземлення;
- протипожежної сигналізації;
- водяного, пінного, газового, порошкового, аерозольного пожежегасіння;
- охоронної сигналізації;
- охорони периметра;
- охоронного відеонагляду;
- систем контролю доступу;
а також, виконання вогнезахисної обробки кабельної продукції, деревини, металевих, залізобетонних та інших конструкцій, технічне обслуговування систем.

Наша компанія являється офіційним представником фірми ELKO BIS (Польща) і надає послуги з проектування, поставки та монтажу систем блискавкозахисту та заземлення.
Також наша компанія являється регіональним представником ПП «Резерв-1» та ТОВ «Проект ВО» і надає послуги з продажу, технічної підтримки, гарантійного та післягарантійного обслуговування системи адресної пожежної сигналізації «ОМЕГА».
Крім цього ми являємось регіональним представником ТзОВ «Басіс Україна» і надаємо послуги з продажу, технічної підтримки систем Honeywell Security Deutschland Novar GmbH , ESSER by Honeywell.
Починаючи з 2011 року наша компанія являється дилером компанії "Вогнебіозахист", постачальника вогнебіозахисної суміші ДСА-1, ДСА-2 для деревини, паперу та тканини.

Діяльність ПП “ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ” офіційно підтверджена необхідними ліцензіями і дозволами на право виконання відповідних робіт:

ПП “ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ” ставить перед собою першочергове завдання – задовольняти вимоги Клієнта та впроваджувати сучасні оптимальні і ефективні рішення в галузі систем безпеки.

Відгуки