Сервіс Побут

Сервіс Побут - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 95
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Хочете швидко відремонтувати техніку для дому та офісу? Сервісний центр Service Pobut без зволікань прийде вам на допомогу!

Сервісний центр Service Pobut — ремонт техніки від планшета до посудомийної машини. Побутова техніка і різноманітні прилади роблять побут і умови праці сучасної людини набагато зручнішими та комфортнішими. Тому вихід з ладу навіть дрібнички здатна додати проблем на роботі й вдома.

Ми — авторизований сервісний центр у Львові, що ремонтує та обслуговує популярні бренди різноманітної техніки. З детальним переліком видів пристроїв та торгових марок, які ми беремо у роботу, ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Наш сервісний центр у Львові пропонує вам такі послуги, як:

  • ремонт побутової техніки - дрібної та великої;
  • ремонт комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, гаджетів;
  • ремонт офісної техніки, факсів, акустики, відеоприладів.

Ми постійно отримуємо актуальну інформацію від провідних виробників сучасних пристроїв. За 14 років роботи на ринку ми досягли високого рівня обслуговування. Найкращий доказ — це статистика Service Pobut. Із 100 звернень клієнтів у 97 випадках ремонт побутової техніки виконується за один візит майстра.

Ми пропонуємо нашим клієнтам:

  • доступні ціни - завдяки великим обсягам робіт у нас немає потреби встановлювати захмарні націнки на свої послуги;
  • безкоштовний виїзд майстра до клієнта в усі райони міста - при виїзді у передмістя Львова проїзд оплачується додатково;
  • знижки на запчастини та комплектуючі - всі деталі ми отримуємо напряму від виробників, тому ви не сплачуєте націнку посередників;
  • постачання під замовлення у разі відсутності деталей;
  • знижки для постійних і корпоративних клієнтів.

Чому варто відремонтувати свою техніку саме у нас?

Завдяки майстерності та досвіду наших спеціалістів ви отримаєте ремонт техніки у Львові за максимально короткий відрізок часу.

На усі виконані роботи ми надаємо гарантію: якщо ремонт побутової техніки було виконано неякісно, ми виправимо помилки власним коштом. Service Pobut — сервісний центр у Львові, що полегшить вам життя!

Наш авторизований сервісний центр працює понад 14 років. Ми здійснюємо гарантійне і після гарантійне обслуговування провідних брендів побутової та комп'ютерної техніки. Практикуються термінові ремонти й виїзд до замовника.

У нас працюють досвідчені інженери, які мають величезний досвід роботи у відповідній галузі, й постійно підвищують кваліфікацію на тренінгах і семінарах, які безпосередньо проводять компанії виробників.

У нас працює привітний персонал, який завжди готовий надати консультацію і допомогти вирішити проблему в найкоротший термін.

Ми розташовані практично у центрі міста, до нас зручно добиратися міським транспортом або власним автомобілем. Чекаємо на вас!

Перекладіть ваші проблеми в надійні та грамотні руки спеціалістів нашого спеціалізованого сервісного центру!

Відгуки