ТМ "Здорова вода"

Здорова вода - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 11а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:30 - 21:00Без перерви
вулиця Сихівська, 19
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:30 - 21:00Без перерви
вулиця Володимира Великого, 61
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:30 - 21:00Без перерви

Інформація

ТОВ «АСА фінанс груп» висловлює Вам свою повагу і користуючись нагодою хоче запропонувати питну очищену воду торгової марки «Здорова вода», яка відповідає сучасним стандартам Європи.

Вода проходить шість ступенів очистки:

1. Фільтр механічного очищення 20 мікронів: фільтрація частинок до 20 мікронів. Видалення механічних домішків, піску, окалин, іржі та ін.

2. Багатошаровий фільтр: Зниження рівня помутніння, видалення окисленого заліза, сполук хлору, барвників, танінів, неприємного запаху, смаку та спектру органіки.

3. Пом’якшення води: Зниження жорсткості, кількості солей та важких металів. Надлишок саме цих речовин призводить до розвитку сечокамінних хвороб, відкладенню солей та ін.

4. Фільтр механічного очищення: 5 мікронів: Фільтрація можливих частинок до 5 мікронів.

5. Система зворотного осмосу: Ця система під високим тиском пропускає воду крізь спеціальні мембрани (схожі на сито), розмір яких здатен пропустити лише молекулу води, що є значно меншою ніж віруси та бактерії. Цей метод гарантує майже 100% чистоту води. Очищена в цей спосіб, вода відповідає найсуворішим з існуючих вимог у світі. Її смакові та структурні властивості подібні до властивостей талої гірської води, що, як відомо, є найкориснішою для людини. В даний час це найкращій спосіб отримання чистої питної води.

6. Вплив на воду ультрафіолетовим випромінюванням: Найефективнішій та найбезпечніший метод знезараження води, що дезактивує хвороботворні мікроорганізми та віруси без погіршення смаку та запаху води.

7. Ремінералізація: Насичення води необхідною кількістю мінералів та мікроелементів, що робить її «живою», корисною та ідеально чистою.

У власному процесі виробництва ми використовуємо лише найкраще обладнання виробництва США та Німеччини, що є сертифікованим в Україні. Вся технологія виробництва проходить із суворим дотриманням санітарних норм та правил.

Наша вода ідеально чиста та виключно корисна для Вашого організму. Вона має низьку мінералізацію, а її молекулярний склад подібний до талої льодовикової води, що є оптимальним для усіх живих істот. Щоденне вживання нашої води ефективно впливає на Ваше здоров’я: покращується обмін речовин, імунітет, знижується кількість холестерину в крові, нормалізується робота серця. Регулярне вмивання нашою водою змоложує шкіру, робить її ніжною та еластичною. «Здорова Вода» є ідеальною для щоденного вживання, приготування їжі, напоїв, поливу рослин. При кип’ятінні не  призводить до утворення накипу.

Доставка води здійснюється в 19 літрових, сертифікованих,  бутлях багаторазового використання. Вартість бутля складає 130грн, мінімальна вартість помпи від 70грн. В разі наявності у Вас власної тари заставну вартість сплачувати не потрібно. Заявка прийметься по телефону і виконується на наступний день, в зручний для Вас час.  Мінімальне замовлення - 2 бутлі. Вартість доставки одного 19-ти літрового бутля в межах міста складає 28 грн. Вартість доставки становить 28 грн. за один 19 літровий бутель, при замовлені від двох бутлів. Ми також пропонуємо до продажу супутні товари, перелік та вартість яких додається. Оплата може бути здійснена в будь-який зручний для Вас спосіб.

Найбільш економний варіант придбати воду ТМ «Здорова вода» - купити її у нашому пункті продажу води на розлив. Він розташований за адресою: Львів, вул. Гетьмана Мазепи 11а, перед супермаркетом «Сільпо», з лівого боку, вул. Сихівська 19 та вул. Виговського 31 - "А" .

Для оптових клієнтів діє система знижок.

Для успішного співробітництва з Вашою організацією, ми готові розробити індивідуальну пропозицію, відповідно до Вашої заявки

Відгуки