СвятКузня

СвятКузня - фото
вулиця Городоцька, 207
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

       Наша творча майстерня- один з осередків збереження древніх ковальських традицій. .За допомогою чотирьох стихій: Землі, Вогню, Повітря та Води, кожен наш виріб набуває , яскраво вираженої індивідуальності та внутрішньої енергетики , пройшовши шлях від зародження ідеї, образу, до переосмислення та втілення його у металі.

        Запрошуємо Вас відвідати наш магазин-салон художнього металу "Кований Світ" , що знаходиться за адресою м. Львів, вул Городоцька 207 (вхід з вул. Народна) Тут Ви можете придбати нашу продукцію : ковані меблі, підставки під вазони, сувеніри та багато іншого, а також здійснити замовлення на будь-який ковальський виріб.

        Широко використовується синтез матеріалів, поєднання кованого заліза з деревом, гутним склом, кольоровими металами, завдяки, чому прочитується гармонійна взаємодія та взаємодоповнення матеріалів.Використовується індивідуальний підхід до кожного замовлення. Враховуючи смаки та вподобання замовника, створюються ескізи, які після затвердження матеріалізуються в готовий виріб. Працюєм в усіх стилях, притаманних ковальству, від  готики, барокко, класицизму до модернових напрямків- еклектики, сецесії, етномодернізму та флорамодерну.

         

        Ми гідно продовжуємо справу своїх попередників, зробивши свій внесок, несемо свої знання та вміння в прийдешні покоління.

        Твори, виконані Святкузнею, посідають гідне місце в оформленні екстер"у та інтер"єру, надають оселі особливої неповторності та індивідуальності, підкреслюють бездоганний художній смак та статус у суспільстві.

Відгуки