Vypusknyk

Vypusknyk - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 35
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Що означає випускний для бакалавра чи магістра?

Для людей, які закінчили заклад вищої освіти це фінальний етап перед майбутніми досягненнями. Цей день хочеться закарбувати в пам’яті та поділитись ним з дітьми, внуками, правнуками. Прокат мантій у Львові, Києві, Івано-Франківську, Тернополі та інших містах України зробить випускний яскравим.

Ви готові до дорослого життя? Підібрати мантію напрокат допоможемо вам ми!

Ви готові до дорослого життя? Ось не за горами омріяний випуск, день, коли слово «студент» залишиться лиш приємним спогадом. Щоб оцінити усю важливість цієї події, потрібно добряче підготуватись. Крок перший — взяти мантію на прокат. В цьому допоможемо вам ми.

Мантія напрокат магістра і бакалавра вже чекає на свого випускника!

Випускний. Скільки емоцій, хвилювань, розмов та приготувань. Фінальний день в Альма Матер, вручення такого бажаного диплому, радість в очах одногрупників. До цього свята радимо ретельно підготуватись. Прокат мантій «Випускник» у Києві, Львові, Ужгороді, Рівному, Чернівцях, Житомирі, Тернополі, Івано-Франківську та інших.

Прокат мантії магістра — час робити замовлення.

Коли наблизиться ваш час одягнути мантію і урочистим перекиданням китиці з правої сторони конфедератки на ліву заявити всьому світу про завершення ваших студій і початок майбутнього професійного становлення, подбайте заздалегідь про ваш належний рідний день. Ви можете замовити пошиття мантії.

Відгуки