Магазин "Золоте Руно"

Золоте Руно - фото
проспект Червоної Калини, 62а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Інтернет-магазин «Золоте Руно» пропонує великий вибір товарів для рукоділля і творчості. Ми завжди раді допомогти творчим та креативним людям втілити свої ідеї, творчі фантазії та задуми, тому наш інтернет-магазин відкритий для вас 24 години на добу.

Ми знаємо, що творчий процес починається із підбору матеріалів. Тому в нас зібраний різноманітний асортимент якісних товарів для різних видів творчості. Ми швидко обробляємо замовлення та завжди раді допомогти у підборі матеріалів та інструментів для рукоділля.

Інтернет-магазин «Золоте Руно» пропонує:

  • Пряжу для в'язання. Якщо ви хочете зв'язати спицями або гачком гарний светр, жакет, шапку або шаль, пряжу бажаного відтінку та характеристик можна купити у нас. У нашому асортименті понад 500 видів пряжі таких виробників як Alize, AltinBasak, Gazzal, YarnArt. Це пряжа красивих відтінків із натуральних та змішаних волокон – акрилу, вовни, бавовни, поліестеру, мохеру, бамбука. Завдяки нашому багатому асортименту ви легко підберете потрібну палітру кольорів та бажану товщину нитки.
  •  Інструменти для в'язання. У нас можна підібрати спиці або гачок потрібного розміру, а також різноманітні аксесуари для в'язання – вилки, маркери, наперстки, калькулятор петель та інші інструменти, які допоможуть вам під час в'язання.
  •  Тканини. Хочете пошити гарну сукню чи костюм? У нас ви легко зможете підібрати матеріал для ошатного чи повсякденного образу. У нашому асортименті тканини з бавовни, вовни, поліестеру, льону, віскози, еластану. Також у нас можна купити тканину для рушників, канву, тасьму та мереживо.
  •  Фурнітуру для шиття. Для гарного виробу потрібна якісна фурнітура. У нашому магазині можна купити гарні гудзики, блискавки, резинку, гачки, кнопки.
  •  Інструменти для шиття. Великий асортимент інструментів допоможе рукодільницям у творчості. У нас можна купити нитки для шиття різних відтінків, ножиці, наперстки, шило, пряжки.
  •  Нитки для вишивки. Муліне брендів DMC, Madeira представлено багатою палітрою кольорів. Нитки з металевим блиском змусять вашу вишивку заграти незвичайним сяйвом.
  •  Схеми для вишивання. Неперевершені вироби можна зробити за допомогою паперових схем, які продаються у нашому магазині. У нас можна вибрати гарну схему для сукні, жіночої блузи, чоловічої, дитячої сорочки, рушника. Також у нашому магазині можна придбати набори для вишивання, до яких входить схема та набір ниток.
  •   Заготовки для вишивки. За допомогою цих заготовок майстрині зможуть вишити та пошити блузки, сукні, сорочки, гарні пояси та сумки. Заготовки виготовлені з атласу, габардину та домотканого полотна з нанесеним малюнком для вишивання бісером чи нитками.
  •  Бісер. В асортименті магазину бісер китайський, чеський, блискучий, райдужний, алебастровий. Також у нас можна купити набори для вишивання, необхідні інструменти та аксесуари – все, що потрібне для творчості рукодільниць.

Інтернет-магазин «Золоте Руно» - це комфортні покупки якісних матеріалів для рукоділля, різноманітні форми оплати та швидка доставка по всій території України. Також ми завжди раді бачити наших дорогих майстринь у нашому магазині у Львові. У нас ви зможете підібрати та купити все необхідне для ваших прекрасних виробів, які ви виготовляєте своїми руками.

Відгуки