Компанія "Меркс"

Меркс - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 200
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Вельмишановні панове!

Компанія "Меркс" є одним з найбільших постачальником обладнання європейських виробників на територію України, а саме: обладнання для торгівлі; підприємств громадського  харчування; для готельно-ресторанного бізнесу; пралень й перукарень;  а також є найбільшим виробником меблів для готелів, гуртожитків, житлових будинків. На даний час компанія "Меркс"  здійснює також постачання професійного обладнання для кондитерських та пекарських цехів.

 Компанія має в своєму підпорядкуванні: 4 меблеві фабрики, 18 тис. кв. м. складських площ, 10 торговельно-виставкових зали в м. Київ, 12 філій та представництв у найбільших містах України.

Ми маємо більше 18 років досвіду постачання меблів власного виробництва для офісів і готелів, та обладнання для ресторанів і барів від відомих європейських виробників. Наш досвід дозволяє нам вирішувати будь-які задачі, щоб задовольнити потреби замовника в реальні терміни і по конкурентним цінам. Ми пропонуємо товар, виготовлений професіоналами в своїй справі.

На сьогоднішній день, клієнтами нашого концерну став ряд найбільших державних, виробничих та комерційних підприємств України, таких як: готелі „Євроготель”(м.Львів), „Гранд-готель” (м. Львів), „Дністер“(м.Львів) „Панська Гора“( м.Львів окружна), готель «Швейцарський» (м.Львів), готель «Вінтаж» (м.Львів), ресторан «Театральне» (м.Львів), ресторан «Святослав», кондитерські «Вероніка», «Цукерня» „Дніпро” (м. Київ) „Жемчужина” (Крим), „Золото Карпат” (м. Стрий Львівської обл.), „Європа” (м. Броди Львівської обл.), “Санта Марія” (смт. Східниця Львівської обл.), супермаркети „Сільпо” („ВАМ” м. Львів), «Амстор» м.Донецьк, мінаміркети: «Океан»м.Львів, «Місто Лева», «Барвінок»,  ВАТ „Концерн Хлібпром”- (”Наминайко”, ”Хлібна хата”), ПАТ „Галнафтогаз”-ресторан «Аля мінута» СПКО ТОВ ״Чудо піч״, ресторанно-готельний оздоровчо-відпочинковий комплекс «Карпати» (с.Ремель, Рівненської обл.), Львівська залізниця, Укрзалізниця, банк „Аваль”, Київський авіаремонтний завод №410, Харківська тютюнова фабрика, посольство США в м. Київ, Львівський дріжджовий завод ЗАТ „Ензим”, а також багато інших виробничих, банківських та комерційних структур, які можуть надати Вам необхідні рекомендації про нас як про надійного партнера.

     Компанія "Меркс" забезпечує повну сервісну підтримку своїм клієнтам:

  1. Виїзд спеціаліста на об’єкт і надання безкоштовної консультації по вибору меблів та обладнання.
  2. Безкоштовну розробку дизайн-проекту приміщень під готельні номери, магазини, ресторани, їдальні чи офіси.
  3. На меблі та обладнання надається гарантія.
  4. Сервісна служба компанії "Меркс"  знаходиться за адресою:

      79037, Україна, м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 200

                    тел/факс: +38 (032) 297-07-31, 297-68-60, +380503443768

                     E-mail: *** Ціль нашої роботи — бути впевненими, що наші клієнти забезпечені найкращими

 

 умовами на ринку. Ми будемо раді надати Вам ці умови.

Відгуки