Агентство економічної безпеки "ЕФОРТ"

ЕФОРТ - фото
вулиця Смаль-Стоцького, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний
вулиця Героїв УПА, 72
(Юридична адреса)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація


ЗАХИСТИ СВОЄ МАЙНО - ПОСТАВ ПІД ОХОРОНУ. ДОСТУПНІ ЦІНИ !

067 3333 500 (відділ продажу);  0800 3333 50 (гаряча лінія)

20 років на ринку охоронних послуг України !

 Агентство Економічної Безпеки «ЕФОРТ» (ліцензії: МВС України Серія АВ № 592039 від 13.07.2011 р., ДІТБ України Серія АГ № 595757 від 16.11.2011 р) – член Української федерації професіоналів безпеки (УФПБ) – було створено в листопаді 2002 року. Генеральний директор - Тронько Борис Васильович.

На високопрофесійному рівні надаються послуги:
 
  1. Технічна охорона об`єктів за допомогою пульта централізованої охорони (ПЦО).
  2. Фізична охорона об’єктів.
  3.  Супроводження посадових осіб,  касирів (інкасаторів) та охорона вантажів.
  4. Проектування, монтаж та обслуговування всіх систем охоронної та пожежної сигналізації, відео-нагляду та контролю доступу.

Агентство також надає:
*супровід вантажів по залізницях України;
*клінінгові послуги (професійне, комплексне миття Автозаправних комплексів (АЗК).

 Керівництво Агентства складається з висококваліфікованих фахівців, що мають досвід  практичної, аналітичної, керівної роботи  у відповідних структурах МВС, СБУ, ЗС України.

Співробітники, які приймаються на роботу в Агентство, проходять ретельний відбір і навчання, налагоджений процес підвищення ними кваліфікації в процесі подальшої роботи. Безпеку наших клієнтів забезпечують співробітники, екіпіровані необхідними технічними та спеціальними засобами для виконання службових завдань згідно діючого законодавства України. Контроль безпосередньо за роботою охорони, їх навчанням, взаємодію з Замовниками охоронних послуг здійснюють інспектори охорони, керівники регіональних відділень Товариства. Відношення між замовником і виконавцем будуються тільки на договірних умовах.

Сьогодні підрозділами Агентства «ЕФОРТ», ТОВ «ЕФОРТ-ГАРАНТ» та дочірніми підприємствами фізичною та пультовою охороною забезпечено 5380 об`єктів. Загальна чисельність працівників охорони становить 1100 чол. Серед наших замовників — кредитно-фінансові установи, підприємства державної, приватної, особистої власності, компанії з іноземними інвестиціями, організатори міжнародних та національних виставок, презентацій, турнірів та конференцій

 Регіональні представництва Агентства створені і функціонують у Київській, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. Крім вказаних областей, об`єкти, що охороняються працівниками Агентства є у Черкаській, Чернігівській та Полтавській областях.

З початку 2004 року Агентство надає послуги з охорони за допомогою пультів централізованої охорони (ПЦО). На сьогодні групами затримання ПЦО забезпечені міста Львів, Чернівці, Дрогобич, Трускавець, Стрий , Винники, Борислав, Стебник, Східниця, Дубляни, Брюховичі, Солонка, Сокільники, Зубра, Пасіки-Зубрицькі, Басівка, Лапаївка, Холодновідка, Чишки, Бережани, Волиця, Рясне, Рясне-Руське, Малехів, Зимна Вода. Місця базування оперативних груп по місту вибираються, виходячи з територіального розташування об`єктів що охороняються та забезпечення контрольного часу прибуття на них по сигналах тривоги. Цілодобово у вказаних містах функціонує 14 груп затримання на радіофікованих службових.

В містах де відсутня пультова охорона Агентства «ЕФОРТ», налагоджена тісна взаємодія з іншими охоронними структурами, які мають такий вид охорони і з якими заключаються угоди із субпідряду.


Відгуки