Магазин "Dianora"

Dianora - фото
вулиця Смаль-Стоцького, 11
(Головний офіс)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Князя Романа, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Городоцька, 47
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 17:00Без перерви
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", торгівельна лінія "Володимирська", маг. № 11а)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви
с. Сокільники вул. Стрийська, 30
(ТРЦ "King Cross Leopolis", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви
вулиця Городоцька, 155
(ТЦ "Привокзальний" маг. №273)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація


Вагітність – це стильно!!! 

«Dianora» - це команда закоханих у свою роботу професіоналів, яка вже протягом п’яти років проектує та реалізує одяг для вагітних, бере участь у виставках в Україні та за кордоном. Засновником торгової марки DIANORA,  а також натхненником і головним дизайнером є Наталія Гейсун.

Новітні ідеї

Говорять, що ніколи жінка не виглядає так красиво, як у той час, коли чекає дитину. Одна із найбільших проблем для майбутньої мами – підібрати відповідний гардероб. Про те, щоб жінка у найважливіший період свого життя виглядала привабливо та авторитетно, подбає  торгова марка DIANORA.  Зрозуміло, що одяг для вагітних перш за все повинен бути зручним, комфортним, якісним та  відповідати розміру, навіть із урахуванням нових об’ємів, а  також – вашому стилю та світосприйняттю. Усе це чудово розуміє наша злагоджена команда, яка розробляє колекції спеціально для Вас – майбутніх матусь, з урахуванням модних тенденцій певного сезону.

Щосезону – нова колекція

МИ  дбаємо про свій імідж, тому що сезону пропонуємо нову колекцію одягу. Це і елегантні ділові костюми, і розкішні туніки, і затишні кардигани і різноманітні симпатичні сукні та сарафани, комбінезони вечірні та джинсові, брюки та джинси з еластичною резинкою для підтримання животика. Також ми пропонуємо речі вільного крою, а саме - плаття, спідниці, блузи зі складками, оборками, драпіруванням, бантами. Не слід боятись сміливих орнаментів та яскравих кольорів етностилю або кольорових переходів омбре.

Жіночність та практичність

Ще відомий французький письменник Оноре де Бальзак підмітив, що «сукня – найпростіший спосіб перетворення жінки». Справді, в усі часи сукню вважали найжіночнішим елементом гардеробу. Сукня із завищеною талією, у стилі «жозефіна», якнайкраще пасує і вагітним. Призбирана під грудьми, вона вільно спадає донизу, не перешкоджаючи рухам. У такій сукні ви будете почуватися неперевершено. У ній навіть спекотного дня буде затишно майбутній мамі та маляті. Виготовлена з натурального шовку чи легкої бавовняної тканини, прикрашена вишивкою чи доповнена легкою шовковою шаллю така сукня буде доречною за будь-яких обставин та подій.

Слід з приємністю зауважити та підкреслити, що чимало із запропонованого нами асортименту розроблено так, що потім  одяг можна з успіхом носити і після вагітності. Адже стиль торгової марки DIANORA – це, без перебільшення, гімн вагітності.

«DIANORA» вкотре довела, що вагітність – це стильно!

Відгуки