Екологічні переробні технології

Екологічні переробні технології - фото
вулиця Збиральна, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0012:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Підприємство ТОВ «ЕКОЛОГІЧНІ ПЕРЕРОБНІ ТЕХНОЛОГІЇ» було створене в 2011 році. Основним напрямком діяльності є поводження з  твердими побутовими відходами (ТПВ). У планах компанії - розробка і організація впровадження системи роздільного збору, сортування, транспортування, переробки і утилізації твердих побутових (ТПВ) і промислових відходів,знешкодження небезпечних і потенційно-небезпечних відходів.

 

Суть проекту (крім вивозу ТПВ) є будівництво і введення в експлуатацію комплексу по сортуванню і пресуванню твердих побутових відходів на територіях районів та міст.

 

На даний час підприємство має:

  • лінію по сортуванню сміття до 100 000 т/рік,
  • три одиниці спецтехніки для вивозу ТПВ,
  • контейнери для ТПВ об`ємом 1 м3,
  • мобільний комплекс піч-інсинератор С.Р.-100 mobile “ATI Incinerateurs MULLER” (Франція, Шамполет) змонтований в 20футовому контейнері встановлений на автомобільне шасі для знешкодження небезпечних і потенційно небезпечних відходів з виробничою потужністю до 120 кг/годину.

Наша компанія працює в сфері охорони довкілля, зокрема, в напрямку утилізації і знешкодження відходів II-IV класу небезпеки, а саме: відходів, які утворюються при діяльності різних підприємств, державних установ, медичних закладів, аеропортів, морських портів, залізниці, у  споживчій сфері та інших видів діяльності людини.

 Перелік відходів, з якими ми працюємо

Відгуки