Billiard City

Billiard City - фото
вулиця Героїв УПА, 77
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Billiard city – це ідеальне місце, де Ви зможете пограти в більярд, зустрітися з друзями чи просто відпочити від нескінченної щоденної метушні.

Приємний інтер’єр, професійні столи і, звичайно, неповторна атмосфера клубу допоможуть Вам отримати справжнє задоволення від гри.

В нашому більярдному клубі можна зіграти в найпопулярніші ігри:російський більярд, снукер та американський пул. Ми потурбувалися про наявність професійних столів та обладнання. До Вашої уваги пропонується 6 російських столів, 5 американок та 4 снукеру. Територія в 700 м2 дозволяє сусіднім гравцям не заважати один одному і повною мірою насолоджуватися грою.

Досвідчений тренер завжди може допомогти вдосконалити Ваш професійний рівень, засвоїти онови чи навчитися особливих елементів гри в більярд. Якщо у Вас не має супротивника в партії – не біда! Наш тренер або наші маркери, за бажанням, можуть скласти Вам гідну конкуренцію.

Кухня Billiard city заслуговує особливої уваги. Смачні страви і напої приємно здивують кожного відвідувача. Наші кулінари працюють кожен день до останнього клієнта.

В нашому клубі регулярно проводяться змагання і турніри. Кожен охочий може взяти участь і продемонструвати свої вміння та навички в більярді.

В Billiard city діє демократична цінова політика.А для постійних клієнтів надаються знижки в розмірі від 10 до 30 відсотків.

В нашому клубі знаходиться офіс Обласної більярдної федерації.

Двері Billiard city завжди відчинені для гостей. Будемо раді Вас бачити в нашому клубі!

Відгуки