Майстерня граніту

Майстерня граніту - фото
вулиця Наукова, 5а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб08:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Гранітна  майстерня самостійно займається обробленням натурального каменю. Граніт має широку область застосування.  Завдяки своїм унікальним властивостям ( витримує перепади температур, довговічний, вологостійкий, екологічно чистий) він здавна використовувався для виготовлення пам’ятників, що і є нашим основним напрямком діяльності. Власне виробництво, прямі поставки сировини без посередників  дозволяють забезпечити оптимальні ціни в поєднанні з високою якістю. Також випускаємо таку продукцію як:

  • стільниці;
  • сходи;
  • підвіконня;
  • різноманітні  декоративні  елементи.

Будуємо та обкладаємо гранітом гробівці. Виконуємо різні види реставраційних робіт, перешліфовуємо  та лакуємо пам’ятники з крихти.

До кожного клієнта підходимо індивідуально. Пам’ятники виготовляємо від звичайних з мармурової крихти  до ексклюзивних дизайнерських з різноманітного натурального граніту. Продаж включає в себе вартість самого матеріалу(граніт/крихта), його товщину, полірування, послуги по обробці та гравіруванні.

Окремо хотіли б виділити художнє оформлення, що є одним  з  найважливіших процесів при  виготовленні  надмогильного пам’ятника.  Ми можемо  виконати  гравірування любого ескізу  лицевої та зворотної сторони пам’ятника:  портрети, квіти, ікони, ангелики, пейзажі тощо.  Працюємо по Львову та Львівській області. Робота виконується вручну  художником. Також можливе зображення портрету на фотокераміці.

Термін виконання до 1 місяця.  Гарантія 10 років!

Відгуки