ANASTASIYA SPOSA

ANASTASIYA SPOSA - фото
вулиця Михальчука, 3
(Вхід з пр.Свободи, 35)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Вибір весільної сукні – відповідальне завдання для нареченої. Витонченість образу залежить від чималої кількості факторів, серед яких вибір матеріалу та оздоблення, варіантів крою та пошиття, а також світові модні тренди. Обов’язково слід враховувати індивідуальні особливості фігури дівчини, щоб сукня вигідно підкреслювала вроду.

Дизайнери практично відмовилися від важких тканин, надавши перевагу легким та невагомим органзі, гіпюру та шифону. Це надає образу легкості та чарівності.
Наречена повинна відчувати себе неперевершено красивою у такий день. Важливі також комфорт і зручність. Тому чудовим варіантом є пошиття індивідуальної моделі.

Ми використовуємо різноманітні сучасні матеріали та фурнітуру, враховуємо побажання кожної клієнтки, оскільки навіть найменша дрібничка важлива в створенні досконалого образу.

Ви можете замовити весільну сукню, виходячи з власних вподобань. Ми орієнтуємося на тенденції світової весільної моди, тому нові колекції  відображають нові напрямки стосовно матеріалів та відтінків моделей.

Доступні ціни, регулярні сезонні знижки та широкий асортимент елегантних нарядів від ТМ MONREAL дозволяють кожній нареченій обрати свій весільний образ та зробити цей день справді незабутнім.
 

Відгуки