ТзОВ "ТЕХМАЛ"

ТЕХМАЛ - фото
вулиця Городоцька, 172
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


 

ТзОВ «ТЕХМАЛ»виконує роботи по покриттю металевої поверхні порошковими фарбами. Це сучасний, якісний, економічний і екологічний метод електро- або трібостатичного напилення порошкових фарб, з подальшим затвердінням шляхом спікання.

Одержане покриття тривале, надійне, атмосферостійке, має високі механічні якості. Товщина покриття від 60 до 120 мкм., стійке до вигинання, еластичне, стійке до соляного туману, світлостійке, вологостійке, щодо будівельних розчинів, не тріскає при ударі. Деталі з нанесеним порошковим покриттям, можна свердлити або фрезерувати без пошкодження покриття.

Гамма кольорів є надзвичайно великою, від звичайних кольорів з різноманітними відтінками до фарб, що імітують мармур, малахіт, старе срібло, стару мідь, біле золото і т.д. Усі кольори за вибором клієнта можуть мати вигляд матового, напівматового, глянцевого покриття, або структури, від дрібної до грубої і молоткової.

Таке покриття можна використовувати для:

·        сталевих конструкцій, металевих фасадів будинків, автомобільних запчастин, авіа будівельних компонентів, алюмінієвих профілів, морського обладнання – фарби фасадної якості;

·        сільськогосподарських машин, садового інвентарю і машин, спортивних товарів, велосипедів – атмосферостійкі фарби;

·        декоративних плит, частин шаф, шкільних та офісних меблів, стелажів для магазинів і складів, радіаторів системи опалення, пральних машин, газових плит, холодильників, бойлерів, душових кабін, частин машин, сейфів, фурнітури для меблів, частин замків, дверних ручок, поштових скриньок, металевих іграшок;

·        для майже всього, що вам потрібно.

Перед напиленням, металеві поверхні очищуються рідким розчином для залізо фосфатування сталі, цинку або алюмінію. Деталі обезжирюються та фосфатуються в одному циклі. На металевих поверхнях утворюється фосфатний шар, який створює хорошу адгезійну основу для органічного покриття. Така обробка попереджує корозію металу і робить порошкове покриття довговічним.

Використання порошкових фарб мінімізує шкідливий вплив на оточуюче середовище, який створює використання рідких фарб через викидання розчинників у атмосферу.

Високу якість, швидкість виконання, низькі ціни – гарантує  Вам «ТЕХМАЛ». Ми працюємо індивідуально з кожним клієнтом, порадимо і підберемо для Вас оптимальний колір, структуру і якість покриття.

Гарантія на покриття 5 років, при відповідних умовах використання і якості матеріалу, якій покривається.

Нашацінова політика передбачає гнучку систему знижок для постійних клієнтів. Ціна змінюється в залежності від площі, що покривається, об’єму замовлення, виду фарби, і кольору, середня ціна порошкового напилення  : 100 грн./ кв.м. з ПДВ.



Наша адреса:

м. Львів

вул. Городоцька, 172

тел..: +38 (032) 241-92-17

+38 (050) 370-47-90 Сергій

 +38 (050) 912-76-50 Олена

+38 (050) 435-82-29 Микола                                

 +38 (050) 921-01-06 Галина

 

Відгуки