Львівський завод автонавантажувачів

Львівський завод автонавантажувачів - фото
вулиця Шевченка, 321

Інформація


Львівський автонавантажувач
 
Львівський завод автонавантажувачів на сьогодні є провідним у СНД виробником підйомної техніки вантажопідйомністю 5, 7, 12,5 тон для роботи на відкритих майданчиках. Надійність нашої техніки перевірена 60-літньою практикою.
 
Сьогодні «Львівський автонавантажувач» - це не тільки виробниче об'єднання, але і торговий дім групи компаній, готовий запропонувати покупцям широкий асортимент машинобудівної продукції для забезпечення різноманітних потреб виробництва, торгівлі та сервісу.

Львівські автонавантажувачі ведуть свою історію з 1948 року, з року заснування знаменитого Львівського заводу автонавантажувачів.
 
Львівські автонавантажувачі застосовуються в основному для пересування на короткі відстані вантажів на складах, заводських дворах, в аеропортах, на залізничних станціях, у морських і річкових портах, для вантажно-розвантажувальних робіт, штабелювання.
 
Львівські автонавантажувачі мають багато переваг: вони володіють підвищеною прохідністю для роботи на відкритому повітрі для будь-яких грунтів. Також вони зручні в експлуатації і прості в управлінні.
 
Для львівських автонавантажувачів використовуються, в основному, автомобільні комплектуючі, що є додатковою істотною перевагою за доступності запчастин для них. Низька собівартість, висока якість та великий ресурс – також неодмінні цінності львівських автонавантажувачів.

Відгуки