ТзОВ "Компанія “Еко-Простір"

Компанія “Еко-Простір - фото
вулиця Джорджа Вашингтона, 7Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТзОВ "Компанія «Еко-Простір» пропонує комплексне рішення по проектуванню, виготовленню, монтажу, пусконаладці та паспортизації систем вентиляції, кондиціонування, повітряного опалення у промислових приміщенях, готелях, ресторанах, кафе, салонах краси, спортивних залах, нічних клубах, магазинах, складських та офісних приміщеннях, тощо.

Запорукою нашого успіху є високопрофесійний колектив, та   використання передових технологій  у галузях вентиляції, кондиціонування та  опалення. Стратегія компанії спрямована на плідну співпрацю  і тривалі відносини з нашими  клієнтами.  Власний практичний досвід і рекомендації фірм, з якими ми співпрацювали, дозволяє запропонувати нашим клієнтам широкий спектр послуг, технічних рішень, індивідуальний підхід і гарантію якості.

Враховуючи  потреби клієнтів, ми пропонуємо швидке і ефективне обслуговування на території всієї України. Наша компанія не створює і, відповідно,   не  продає  товар за найнижчими чи найвищими цінами. Наш товар – це оптимальне співвідношення ціни та якості.

Зробивши вибір на користь нашої компанії, ви завжди отримаєте професійну  консультацію та кваліфіковані відповіді на всі запитання, а також надійного партнера для Вашого бізнесу.

 

Відгуки