ПП "Дамаск Дизайн"

Дамаск Дизайн - фото
вулиця Городоцька, 174
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Музика застигла в металі – таке перефразування одразу спадає на думку, коли милуєшся кованим мереживом огорож, решіток, декоративних дашків та художніх меблів. Кожен виріб, як витвір мистецтва, кожна композиція – ексклюзивна і неповторна. І це не тому, що важко вручну створити ту чи іншу річ – просто в кузні ПП «Дамаск-дизайн» працюють справжні митці, які не вміють шаблонно думати, які кожну деталь атрибуту народжують в творчих муках, вкладаючи в неї і душу, і талант, і копітку працю. І ось вже один за одним найбільш хазяйновиті господарі власних маєтків обковують художнім декором і огорожі, і брами, встановлюючи на території обійсть химерні ліхтарі та затишні лавочки.

До честі митців ПП «Дамаск-дизайн» - додаються і ті роботи, які дозволяють долучитися до мистецьких доробків талановитих майстрів і зодчих минулих віків, адже багато історично-відомих львівських місць вже відзначено їх металевим почерком.

Дозволити оздобити власну оселю кованими витворами може не кожен. Адже як і всі брендові речі – вироби ПП «Дамаск-дизайн» призначені не для масового вжитку, оскільки кожна з них неповторна, трудомістка і відповідно не дешева. Але для цього і існують мрії, і коли вони здійснюються – ви станете щасливим володарем металевого дива, яке буде і буде вражати і вас, і ваших нащадків.

Відгуки